1d1d6e3f5b592534b6b21329642c3f82

Д. Иванчева и Б. Петрова : подкрепяме на втория тур Мая Манолова за кмет на София

Уважаеми медии,

Тъй като много от вас ни поставиха въпроса кого ще подкрепим за кмет на София, ви изпращаме нашата официална позиция:

896-504-maia-manolovaНие, Десислава Иванчева и Биляна Петрова заявяваме своята подкрепа за г-жа Мая Манолова на втория тур на изборите за кмет на София. Това беше трудно решение, но ние смятаме, че липсата на позиция е равно на безотговорност. Ние сме убедени, че моделът на управление в София трябва да се промени и ние заставаме зад кандидатите на промяната, кандидатите изправящи се срещу ГЕРБ, които се ангажират да работят за запазване на зелените площи и междублоковите пространства в столицата.

Ние очакваме от г-жа Манолова, че ще сложи край на порочните практики за облагодетелстване на определени кръгове и ще работи за интересите на жителите на София.

На база споделеното ни разбиране, че застрояването на паркове, междублокови пространства и детски площадки трябва да бъде прекратено, очакваме ангажимент за конкретни действия от страна на г-жа Манолова за:

1.  Преместване на строежите от междублокови пространства в Младост и другите квартали в София;

2.  Стриктно следене за спазване на минималния изискуем процент озеленяване при ново строителство;

3.  Проверка на реституциите и продажбите на общински имоти. Борба с имотните измами;

4.  Прекратяване продажбата на общински терени, за да има къде да се изграждат училища, детски градини и да се местят инвеститори.

Ние ще следим за изпълнението на поетите ангажименти и ще бъдем гражданската съвест за промяната. Ще ви информираме периодично какво е направено. И ако не изпълни поетите ангажименти – ще продължим да правим това, което можем – ще осветляваме порочните практики и ще поведем протестите, отново.

С уважение,
Десислава Иванчева (https://www.facebook.com/DIvancheva/)
Биляна Петрова (https://www.facebook.com/biliana.petrova.mladost/)

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *