„Ако Корнелия Нинова има достойнство, трябва да върне мандата още в понеделник“. Това заяви в ефира на Нова телевизия депутатът от ИТН Станислав Балабанов. Той бе категоричен, че партията му няма да се върне на масата за преговорите.

Балабанов определи като „пълни глупости“ твърденията, че от партията изобщо не са имали намерение да участват в състава на правителство с третия мандат. Той посочи, че ИТН ясно са изразили отношението си и диалогичност по въпроса към програмата за нов кабинет. Депутатът изтъкна, че разговорите с БСП са преминали нормално и че Нинова дори е приела някои предложения на ИТН.

По думите му всичко се счупило заради лицемерието на тези, които когато знаят, че ги снимат – се държат по един начин – за България, визирайки ДБ.

На въпрос дали в състояние на много кризи, сега е моментът страната да бъде изпращана на нови избори, Балабанов отговори: „След като всички видяхме, че никой не мисли за България и за приоритетите как да реши кризата, а иска по най-бързия начин да захапе властта, логичното наказание са едни избори“.

Слави Трифонов нелицемерно отива на избори

Слави Трифонов нелицемерно отива на избори

Няма да подкрепи правителство на лъжци и лицемери