Как да пазаруваме с намален бюджет2 (3)

Как да пазаруваме с намален бюджет?

 

Дойдоха времена главите ни да патят, както биха се изразили възрастните ни родители. Обявена е пандемия от смъртоносния вирус COVID-19, която води след себе си страшна икономическа криза. В такива моменти най-добрите оръжия за справяне със ситуацията са изолация и спестяване на пари. Но как да пазаруваме с намален бюджет, ще разберете, ако прочетете тази статия. В нея ще дадем няколко ценни съвета, които може да използвате.

Не разхищавайте пари за щяло и нещяло

 

Как да пазаруваме с намален бюджет (1)Ако сте свикнали да пълните по две колички в близкия хипермаркет, като купувате тонове тоалетна хартия или цяло прасе с лимон в устата, то тогава трябва да си кажете стига. Върлуващият из цял свят Коронавирус блокира икономиката и много хора останаха без работа. Това обаче не е причина да похарчат всичките си спестявания, преди да сте се стабилизирали.

Финансите са важна част от ежедневието на всеки. Особено в момент на криза, те са изключително ценни. Ето за това трябва да се научите да живеете икономично, поне докато намерите нова работа и не затегнете състоянието си. Това е най-добрият ход, който можете да направите, ако искате да разполагате с пари за истински важните и положителни неща.

Свалете мобилно приложение за онлайн брошури

 

В наши дни почти всеки има смартфон или таблет. Препоръчваме Ви да си свалите приложението на любимия Ви хипермаркет, за да получавате онлайн брошури с намаления и промоции. По този начин ще си направите сметката, какво да купите, когато отидете в магазина. Добрата новина е, че големите вериги пускат стотици продукти по-евтино, така че можете да спестите пари и отново да похапнете вкусните неща, които обичате.

Ако пък нямате смартфон или компютър, можете да се абонирате за доставяне на брошурите на хартиен носител. Препоръчваме Ви да се абонирате за онлайн брошури от няколко хипермаркета, за да сравните цените и да намерите най-изгодните стоки за Вас и семейството ви. Това е един от добрите начини да спестявате пари, докато пазарувате.

Как да намерим пари за пазаруване?

 

По-горе посочихме как да пазарувате с ограничен бюджет, но има хора, които са без работа и не разполагат с никакви средства и спестявания. В този случай може да следвате някои от по-долу посочените напътствия. Да, знаем че е трудно, но пък това са единствените начини:

  • Активизирайте се и търсете ново работно място;
  • Продайте ненужните вещи във вашия дом;
  • Потърсете опции за социално подпомагане;
  • Научете занаят и започнете да го практикувате;
  • Потърсете съдействие от близки, роднини и приятели;
  • Вземете онлайн кредит

Изпълнявайки по-горе посочения план, има много по-голяма вероятност да затегнете положението си в тези кризисни времена. Имайте предвид, че КОВИД-19 е нов вирус, за който няма никакви данни и не се знае докога ще продължи. В този ред на мисли бездействието може да бъде пагубно за Вас. Вземете се в ръце и демонстрирайте воля за оцеляване.

В обобщение

 

По-горе посочихме как да пазарувате с намален бюджет. Дадохме Ви и някои насоки за излизане от кризата. Ясно е, че Коронавирусът е страховит и смъртоносен, но не се отказвайте от живота. Има голяма вероятност да съхраните себе си и семейството си, ако демонстрирате характер и се преборите с икономическите последици от тежката пандемия.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *