r-896-504-shestvie

ББ се вдъхновил от Камен Донев !?!?

Красимир Косев

 

На 10 юли любимият оратор на народонаселението ББ реши да изнесе поредният си моноспектакъл.За целта пресмилионерката му С свика подопечните мисирки,инструктирани наскоро край морето.Пърхащите пернати със затаен дъх изживяха премиерските страдания ,неволи и некои съображения в тон на неговия учител ТЖ.

В интродукцията на пошлия си спектакъл,пишман- актьорът скромно сподели,че се вдъхновява от текстовете на великия ни актьор Камен Донев.Нямаше кой да му напомни българската пословица за жабата,която видяла,че подковават коня и тя вдигнала крак……

В рамките на един учебен час ББ се вживя и в ролята на нередовен учител,раздаващ съвети без да си е научил урока с оплаквания,закани и хвалби.Както и на един друг скорошен скеч със статисти -целия елит на партията му ,той се оплака от всичко и от всички,които не искат да го обичат.

Съвсем нормално за ораторският му талант, той не пропусна да определи президента Радев за виновник на всичките гафове и неудачи в държавата,които и незрящите отдавна виждат.Като истински демократ, неможал да преглътне,че хиляди хора излязли  на улицата, не да му ръкопляскат,а да му искат оставката.

Най-удивен бил,че освен леви,други и десни, тръгнали неорганизирано да крепят президента,без да проумее,че хората всъщност са излезли ,за да защитят демокрацията.

Влизането на десетки въоръжени в сградата на президентството било съвсем нормално,а за изцепките на късогащни кадри на НСО, той нямал вина.В същото време ,още на следващия ден се отказа от ролята на свои хора,които до сега решаваха, кого да охранява НСО.

ББ беше прав само в едно.Без да е очаквал самият той,заедно с избраните от него управленци,успя да обедини хора,които никога не са се изявявали заедно.Удобно не спомена,че повечето от хилядите хора,излезли с националното знаме на улицата ,изобщо не бяха привърженици на някого.Личеше му,че е изплашен от това всенародно недоволство,каквото не е имало през цялото му царуване.

Ако сме напълно искрени ,трябва и да съжалим този семпъл човек-все пак е премиер….Но вместо да се опитва да бъде актьор пред пернатата  си публика,можеше да се словоизлее във фейсбук или туитър ,по примера на други негови любими държавници.Още повече ,че не даде възможност на най-дългошиестата си мисирка да му каже,че не може да и забрани да го обича…….

Опитът да се внушава,че 9 юли приличал на 9 юни е нескопосан ,а и  дръжката на знамето не е оръжие ,а знак за изчерпано  търпение на иначе търпеливия ни народ.За всички вече е ясно,че краят на този терор е близък и неизбежен.И ако отново използвам една поговорка ще кажа,че когато змията   умира-хапе най-яростно !

Слабите актьори сами падат от сцената ,а истинските и обичаните остават в историята,дори да не са политици!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

пишман актьорът скромно сподели,че се вдъхновява от текстовете на великия ни актьор Камен Донев.Нямаше кой да му цитира българската пословица за жабата,която видяла,че подковават коня и тя вдигнала крак……

В рамките на един учебен час ББ се вживя и в ролята на нередовен учител,раздаващ съвети без да си е научил урока,оплаквания,закани и хвалби.Както и на един друг скорошен скеч със статисти -целия елит на партията му той се оплака от всичко и от всички,които не искат да го обичат.

Съвсем нормално за ораторският му талант той не пропусна да определи президента Радев за виновник на всичките гафове и неудачи в държавата,които и незрящите виждат.Като истински демократ неможал да преглътне,че хиляди хора излязли  на улицата не да му ръкопляскат,а да му искат оставката.

Най-удивен бил,че освен леви,други и десни хукнали неорганизирано да крепят президента,без да проумее,че хората всъщност са излезли ,за да защитят демокрацията.Влизането на десетки въоръжени в сградата на президентството било съвсем нормално,а за изцепките на късогащни кадри на НСО той нямал вина.В същото време ,още на следващия ден се отказа от ролята на свои кадри,които до сега решаваха кого да охранява НСО.

ББ беше прав само в едно.Без да е очаквал самият той,заедно с избраните от него кадри,успя да обедини хора,които никога не са се изявявали заедно.Удобно не спомена,че повечето от хилядите хора,излезли с националното знаме на улицата изобщо не бяха привърженици на някого.Личеше му,че е изплашан от това всенародно недоволство,каквото не е имало през цялото му царуване.

Ако сме напълно искрени ,трябва и да съжалим този семпъл човек-все пак е премиер….Но вместо да се опитва да бъде актьор пред пърхащата си публика,можеше да се словоизлее във фейсбук или туитър по примера на други негови любими държавници.Още повече ,че не даде възможност на най-дългошиестата си мисирка да му каже,че не може да и забрани да го обича…….

Опитът да се внушава,че 9 юли приличал на 9 юни е нескопосан и дръжката на знамето не е оръжие ,а знак за изчерпана търпение на иначе търпеливия ни народ.За всички вече е ясно,че краят на този терор е близък и неизбежен.И ако отново използвам една поговорка ще кажа,че когато змият а умира,хапе най-яростно !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *