83234931_3497774163597170_8099036258317107200_n

УНИКАЛНИТЕ ПРОДУКТИ НА „КОРАЛ КЛУБ” ВЕЧЕ СА И В НЕСЕБЪР !

 

За да станете членове на клуба и да ползвате продуктите му с 20 % отстъпка,редовни промоции и други интересни възможности за амбициозни и интелигентни хора,позвънете за подробности  на тел.: 0898 34 99 10-предложението е за всички читатели на сайта „Несебър нюз” във връзка с неговата 17-годишнина !

ЗА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ В КОРАЛ КЛУБ:

https://bg.coral-club.com/registration/?REF_CODE=046893572626

 

В Русия и чужбина сме известни още като „Коралов клуб”, „Коралов свят”, „Страна на коралите”. Но за нас нашият клуб е голямо, многонационално и много приятелско „Кораловско семейство”.

Ние бяхме едни от първите в света, които се занимаваха с въпроси за подобряване на качеството на водата и предложихме продукта Coral-Mine на целия свят. Днес той е популярен и се продава в 37 страни.

Нашето продуктово портфолио включва повече от 200 продукта за здравословен начин на живот – всичко, което съставя вашия начин на живот – здраве, красота, дом. Лайфстайлът е култура с ново качество на живот и за да се вкорени, той трябва да присъства дълго и постоянно в обществото.

Това е специален начин на живот, който искате да споделите с любимите си хора. Искаме хората да си поставят цели за себе си и да направят свой собствен избор в полза на интересно занимание, чист дом, дълги години красота и здравословен живот. Имаме готови решения за това: да подкрепим организма, пълноценно клетъчно хранене, укрепване на имунитета, здравето на сърцето и кръвоносните съдове, костите и ставите, за комплексна детоксикация на тялото и загуба на тегло с помощта на биологично активни хранителни добавки (БАД).

В концепцията на Lifestyle Coral Club ще намерите отговори на много въпроси.

 

ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВИМ САМО ДВА ОТ ПРОДУКТИТЕ НА КЛУБА:

old_site_EU_Coral_Plus_3D-600x600-Product

Пакет за имунитета – пакет за укрепване на имунитета -м.март е с допълнителна отстъпка от 10 %.

1.помага за укрепване на защитните сили на организма;

2.повишава съпротивляемостта към негативните фактори на околната среда;

3.помага за ускоряване на процесите на регенерация.

Липозомен Витамин С

Съдържа аскорбинова киселина в най-достъпна липозомна форма. Витамин С (аскорбинова киселина) поддържа бариерната функция на кожата, противодействайки на проникването на патогени в организма. Помага за заздравяване на увредената кожа и лигавица. Силен антиоксидант и защитава организма от негативното въздействие на околната среда. Помага за качествената работа на имунните клетки (фагоцити, Т- и В-лимфоцити) за формиране на адекватен имунен отговор.

Липозомен Витамин D3

Съдържа витамин D3 (холекалциферол) с натурален произход в най-биодостъпна липозомна форма. От достатъчното количество витамин D3 в организма зависи своевременната активация на имунните клетки. Помага за усвояването на калция, магнезия и фосфора за нормалното формиране на костната тъкан. Освен това, този «слънчев» витамин повишава съпротивляемостта на нервната система към различни стресови фактори, запазвайки резерва от защитни сили на организма.

Кора от мравчено дърво със селен

Кората от мравчено дърво съдържа ценните вещества нафтохинони (лапахол, бета-лапахол, ксилодин), които активират различните видове имунни клетки и пречат на жизнената дейност на патогенните микроорганизми. Микроелементътъ селен регулира количеството на клетките на имунната система, поддържайки, както вродения, така и придобития имунитет. Синергичният комплекс от селен с витамин С укрепва имунитета и помага за облекчаване на състоянието при възпаления.

Масло от черен дроб на акула

Напълно натурален продукт, източник на ценни природни вещества – сквален и алкилглицериди. Скваленът притежава антиоксидантно и антихипоксично действие, ускорява заздравяването на уврежданията по кожата и лигавиците. Алкилглицеридите повишават съпротивляемостта на организма към различни заболявания, ускорявайки произвеждането на имунни клетки, отговарящи за унищожаването на различни видове патогени.

Корал-Майн

Минерален комплекс от реликтови корали, съдържа соли на полезни макро- и микроелементи (калций, магнезий, калий и др.). При взаимодействие с водата минералите от солите преминават във водата, влияейки положително на нейната физиологична пълноценност и органолептични свойства.

Прием

Продължителност на приема — 30 дни.

 

……………………………………………………………………………………….

За водата и Корал-Майн

 

coral-mine_600x600Около 70 % от нашето тяло е вода. Може би повечето от вас знаят този факт, но замисляли сте се някога какво означава той. Ако цели 70 % от организма ни е вода, значи тя е важен фактор за това нашето тяло да функционира нормално – т.е. да е здраво. Водата в организма е необходима, за да протичат химичните реакции – процесите на храносмилане и усвояване на храната, на изнасяне от клетките на отпадните продукти от обмяната на веществата, на регулирането на телесната температура. За тази цел тялото се нуждае от минимум 1.5 л вода на ден.

 

Ето някои симптоми, синдроми и заболявания, вследствие на продължително обезводняване: — Симптоми: главоболие, суха кожа, сухи коси, сухота в устата, чупливи нокти, хрущене в ставите, запек, пясък в бъбреците, пясък в жлъчката и др.; — Синдроми: алергии, интоксикация, гъста кръв, киселини в стомаха и др.; — Заболявания: захарен диабет, камъни в бъбреците и жлъчката, наднормено тегло, остеохондроза, болести на сърцето, катаракта, болест на Алцхаймер, заболявания на черния дроб и задстомашната жлеза, бронхиална астма, депресия, деменция и др.

 

Много хора се заблуждават, че като приемат най-различни течности – сокове, чайове, безалкохолни напитки и др. – всъщност пият вода. Истината е, че нито чаят, нито плодовите сокове, още по-малко безалкохолните напитки или кафето, могат да заместят водата и да изпълнят нейните функции в тялото. Само водата е вода. (Опитайте да измиете съдовете си с натурален сок или лимонада. Не става. Клетката също не може да се почисти от отпадните вещества с друго, освен с вода.) Всъщност водата е единствената ни защита срещу некачествената и вредна храна.

 

Поради недостатъчната и неправилна консумация на вода с възрастта процентът на нейното съдържание в тялото намалява и ако в ранните детски години е бил над 80%, на средна възраст вече е 70%, а към 60-тата годишнина достига едва 52-60 %. Процесите на остаряване и влошаване на здравето са и процеси на изсъхване на клетките и вкиселяване на вътрешната среда в организма. Тези процеси могат да бъде забавени и спрени, ако се погрижим за пълноценната хидратация на нашето тяло. Но освен въпросът за количеството на водата, стои и въпросът за нейното качество – т.е. каква трябва да бъде тя, за да извлече тялото максимална ползва от нея.

 

Преди няколко десетилетия една уникална вода от другия край на планетата привлякла вниманието на учените. Когато през 70-те години на миналия век съставителите на книгата на рекордите на Гинес потърсили най-стария човек на Земята, те го открили на японския остров Токуносима, близо до остров Окинава. Освен това те установили, че на острова живеят още много дълголетници в отлично физическо здраве и много заболявания, характерни за възрастните хора по целия свят, били непознати за местното население. Изследванията показали, че това, което отличава жителите на този район на Япония, е водата, която те употребяват. Причината за нейните уникални качества се криела във факта, че тя има досег с корала, от който е изграден острова и който се среща само в тази част на света.

 

Няколко години по-късно японското правителство дало разрешение за добиване на коралов пясък от този район и благодарение на това днес много хора по света могат да употребяват вода с качествата на водата от района на остров Окинава. В България кораловият пясък носи названието Корал-Майн и е представен на пазара у нас и в Европа от компания Coral Club International. Как Корал-Майн променя водата? Ще разгледаме някои конкретни физикохимичните показатели на водата, които са важни за нашето здраве, и ще видим как Корал-Майн им влияе.

 

. Всички храни с изключение на пресните плодове и зеленчуци са кисело-образуващи. Освен тях фактори за вкиселяването на вътрешната среда в организма са алкохолните и безалкохолни напитки, цигарите, кафето, влошената екологична обстановка, в която и живеем, стресът. Водата с добавен Корал-Майн променя алкално-киселинното си равновесие в посока алкалност, алкализира вътрешната среда в организма и я прави здравословна.

Един от най-дейните изследователи на водата е и д-р Олга Бутакова, която работи в тясно сътрудничество с професор Емото и освен това е един от най-популярните и опитни учени в Coral Club International, главен лекар на „Академия на здравето” към компанията. Ежедневната употреба на “Корал Майн” помага за: — Достигане оптимални стойности на pH на кръвта; — Понижава риска от заболявания на сърдечносъдовата и храносмилателната система; — Насища кръвта с кислород; — Нормализира нивото на кръвната захар и кръвното налягане; — Пречиства бъбреците и храносмилателната система; — Предотвратява появата на артрити, повишава еластичността на мускулите и ставите; — Възстановява нормалната структура на костната и хрущялната тъкан; — Снабдява организма с активен йонизиран калций. Чрез използването на Корал-Майн са постигнати уникални резултати в лечението на: · остеопения, · остеопороза, · артрит, · ревматизъм, · повишено кръвно налягане, · заболявания на стомашно-чревния тракт, · заболявания на бъбреците, · заболявания на сърцето, · заболявания на черния дроб, · кожни заболявания, · вирусни заболявания, · автоимунни заболявания. За кого е подходящ Корал-Майн и има ли противопоказания? При употребата на Корал-Майн няма опасност от предозиране и няма противопоказания. Подходящ е за хора от всички възрасти, изключително добре повлиява здравето на децата.

 

Колко дълго трябва да пия Корал-Майн? Въпросът колко дълго трябва да се употребява Корал-Майн е идентичен на въпроса колко дълго трябва да се пие качествена вода. Отговорът е – винаги. Ако желаете, можете постоянно да употребявате Корал-Майн. Какво можете да очаквате да почувствате, когато започнете да използвате Корал-Майн? Водата с Корал-Майн има лек диуретичен и детоксикиращ ефект, така че ще уринирате по-често и в по-големи количества. Възможно е цветът на урината да се промени, което е индикатор, че организмът изхвърля токсини. След известно време урината ще започне да се избистря. Корал-Майн помага за прочистването на отделителната система от натрупани токсини и шлаки, така че в рамките на месец можете да усетите подобряване на функциите на стомашно-чревния тракт. При доста хора това води до загуба на излишни килограми през първите няколко месеца. Ако имате костно-ставни проблеми, е възможно да усетите мигриращи болки на проблемните места. Болките са индикатор, че на тези места протичат процеси на възстановяване и ще отшумят за няколко седмици.

 

Общото подобряване на здравословното състояние, до което води редовната употреба на Корал-Майн, може да намери най-различни проявления – да станете по-енергични и издръжливи, по-спокойни, да се наспивате по-бързо, да подобрите външния вид на кожата, косата, ноктите си. Начин на употреба: Кораловият прах не се разтваря при поставяне във водата, а променя качествата й при досега си с нея. Всяка от трите опаковки от фолио съдържа 10 малки пакетчета Корал-Майн.

 

Едно малко пакетче се поставя в 1.5 литра вода за предпочитане изворна или минерална. След 5 минути е готово за употреба. Водата е най-активна през следващите 8 часа, изпива се през деня без да се вади пакетчето отвътре. Бутилката се държи затворена и не трябва да има метални части, капачка например, защото металът дезактивира отрицателно заредените йони на калция.

 

Не оставяйте бутилката на пряка слънчева светлина. Ако изпиете водата и ви се пие още, можете да налеете в същата бутилка или да си приготвите нова с друго пакетче. Ако използвате същата бутилка на следващия ден, извадете използваното пакетче и поставете ново в 1.5 литра вода.

 

За да станете членове на клуба и да ползвате продуктите му с 20 % отстъпка,редовни промоции и други интересни възможности за амбициозни и интелигентни хора,позвънете за подробности  на тел.: 0898 34 99 10-предложението е за всички читатели на сайта „Несебър нюз” във връзка с неговата 17-годишнина !

ЗА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ В КОРАЛ КЛУБ:

https://bg.coral-club.com/registration/?REF_CODE=046893572626

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ И ВКЛЮЧВАНЕ В ИНТЕРЕСЕН НОВ ПРОЕКТ,ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ,СВЪРЗАН С ГРИЖАТА ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ.АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ,ОБАДЕТЕ СЕ НА ПОСОЧЕНИЯТ ПО-ГОРЕ ТЕЛЕФОН:

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *