12 с

Подкрепете Несебърският вестник-Музей-купувайте го,подарявайте го !

В дните на сложната и противоречива обстановка в страната,ръкопляскахме и възхвалявахме борците на предния фронт с коварния короновраг.

Всеобхватно,постоянно,напоително ,натрапчиво и противоречиво, събитията по дни и часове намираха своя противоречив образ в настръхналите до болка медии.

Своето място в този нов и неочакван екстаз имаха и т.н.местни печатни медии,които през изброените по-горе сто години ставаха все по-малко и на много места съвсем изчезнаха.

Само човек,който десетилетия е бил в процеса от А до Я на местния печат може да оцени голямата му роля,която дори редица централни издания не успяха да си спечелят.

Не случайно преди време нарекох Несебърският вестник „Слънчев бряг-прес“-Музей.Защото през 58-те години на съществуването му ,в страниците му са запазени знаменателни събития на славната история на Несебър,община Несебър и региона.През всичките тези години десетина негови журналисти успяха да огласят това,което хиляди местни личности направиха за този славен край.

Сега,когато се връщаме към „нормалния живот“,местният печат също се нуждае от подкрепа.За него няма да се присети нито ЕК,нито централната власт.За сметка на това местният печат винаги е имал подкрепата на местната власт,бизнес и общественост.

Сега това не е достатъчно !

Повече трябва да сме тези,които се обръщат към този феномен,който диша напук на социални мрежи и интернет-издания.Защото книжният вестник има особен аромат и там отпечатаното не може да се променя и манипулира.

А как може да се помогне на месния вестник?В областните градове има от едно до 2-3 издания,а само в малко от общинските центрове -по едно.

Затова:

-абонирайте се за местния вестник

-купувайте го редовно

-купувайте повече броеве и го подарявайте на приятели и клиенти в офиси,магазини,хотели,ресторанти и др.

-рекламирайте в местния вестник

-измислете и друг начин на подкрепа

Само по този начин местният вестник във вашия град ще дочака и надмине своята 100-годишнина!

 

Красимир Косев

бивш гл.редактор на в.“Слънчев бряг“

…………………………………………………………..

Ето анонса за най-новия брой на вестника:

 

ЧЕТЕТЕ ЗА ДА СТЕ ИНФОРМИРАНИ!АБОНИРАЙТЕ СЕ!

 Осигурете си “Слънчев бряг прес” с 12-месечен абонамент кат.№2532-за 30 лв

С кат.№2533-за ученици, студенти, пенсионери и инвалиди-ще ви струва два пъти  по-евтино – 15 лв.

Ако случайно имате проблеми в пощата, в редакцията абонаментът Ви е сигурен! Възползвайте се! Не пропускайте момента за абонамента!!!

 

В новото  издание на вестника,отпечатано на рециклирана хартия, може да прочетете: 

 

1str (1)-Детските градини отварят на 1 юни

-С над 30 локации започна озеленяването в Слънчев бряг

-БЧК-Несебър в акция                                                                                                                                                        Дарение от Лайнс клуб-Несебър срещу ковид 19

-Нестандартен 24 май в Несебър

-ГЕРБ-Несебър изрази становище

-Числото 47 се замени с 35 

-Още и други решения, обяви, съобщения.                                                                                                                                                                   Броят съдържа и други  интересни четива.

   Четете за да знаете! АБОНИРАЙТЕ СЕ !

   СЕГА Е МОМЕНТА ЗА АБОНАМЕНТА!!!

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *