По покана на д-р Тотко Найденов, екипът на сайта „Несебър нюз“ се присъедини към „Кота-100“.Сайтът  ще информира своите читатели по теми ,свързани със здравна просвета и култура с помоща на сдружението.
Целта на Националното сдружение за здравна политика и дълголетие „КОТА-100“ е създадено в Съюза на офицерите и сержантите от запаса, съвместно с в. „Български лекар“ (гл. редактор д-р Тотко Найденов).
Целта на „КОТА-100“ са да спомогне за укрепване здравето и увеличаване продължителността на живота на българина, която е най-ниската в ЕС. това се постига чрез разпространяване на здравно-духовна култура и просвета сред населението и упражняване на здравно-духовен туризъм, за да стигнат възможно повече хора до преклонна възраст и в добро здраве.
„КОТА-100“ развива и Направление „Здравно-духовен туризъм“. То може да се развива във всичките прекрасни климатични и балнеологични места на Родината (в съчетание с висок Дух и Вяра в изцелението), подходящи за предотвратяване и допълнително лечение на:
метаболитен синдром (25-30% от населението са затлъстели, с повишена кръвна захар и холестерол);
предиабет и лек диабет;
леки и средно-тежки форми на хипертония и стенокардия (причина за 67% от общата смъртност у нас);
тревожно-депресивен синдром (най-масовото психогенно състояние на нашия народ), който е постоянно психо-емоционално пренапрежение, стрес – най-болестотворният причинител;
за възстановяване след химио- и лъче-терапия (над 370 000 българи са диспансеризирани по повод някоя онкологична болест в различни стадии; към тях годишно се присъединяват поне още 35 000 новодиагностицирани, а умират 17-18 000).