bul_pl_Мъжки-суитшърт-с-качулка-ментов-Bolf-2009-78532_2

Мъжки суитшърти с цип – как да изглеждаме стилно в ежедневни дрехи?

bu212m000092001000m-3-trim-398-600Знаете ли кои са дрехите, които винаги изглеждат добре? Правилно съчетаните. Мнозина погрешно разбират понятието за стил и го свързват единствено с официалното облекло, но нещата в модата стоят по доста различен начин и истината е, че дори когато сме спортно облечени, отново можем да изглеждаме стилно. Тази статия ще ви го докаже.
Суитшърти с качулка – добре изглеждащо удобство

Ако има друга спортна класика освен белите кецове, то това безспорно е суитшъртът с качулка. Освен, че ни предпазва от дъжд, вятър и други подобни понякога неприятни метеорологични условия, качулката придава и завършен вид на връхната дреха, което само по себе си е белег за стил. Предимството на циповете е, че позволяват да носите суитшърта по два начина в зависимост от температурите и тоалета ви – обожаваме комбинацията от графична тениска с ефектна щампа, подаваща се под разкопчан суитшърт.

Тенденциите за 2021 година пък предоставят пълна свобода във външния вид с насърчаване на експериментите при съчетаването на стилове и цветове. Ето защо няма да сгрешите ако под памучен едноцветен суитшърт с качулка заложите на карирана риза, която също е разкопчана, за да се вижда и тениската отдолу – наслагването на слоеве дрехи е освен изключително ефектно и актуално, и много практично за преходните сезони, когато прекарваме голяма част от времето си сутрин да изберем какво да облечем, за да не ни бъде прекалено топло, но и да не настинем.

Има ли официални суитшърти?

Малко трудно е да поставим суитшърта в графа официално облекло, но това все пак не е съвсем невъзможно в съвременния свят. Вариантите без качулка, особено когато са в тъмни цветове като черно и тъмносиньо, доста често изглеждат представително и идеално биха заместили сакото в една по-непретенциозна полуформална визия. Металните елементи по дрехата като цип, емблема на гърдите, или детайли по раменете, създават дори усещането за лукс и класа.

Такъв суитшърт е точното попадение при подбор на облекло за парти с приятели или дори фирмено събиране в неработна среда – можете да ко комбинирате както със светли дънки за лежерен ефект, така и с черни или сиви панталони за създаване на впечатление за елегантен официален тоалет. Огромно разнообразие от суитшърти с цип за всеки стил и повод можете да откриете на сайта bolf.bg.

Модерни в градски условия

Дори да не сте от любителите на експерименти с визията, имаме предложение и за вас. Суитшъртът може да изглежда стилно дори в една обикновена градска визия – спортното облекло вече отдавна не е просто необходимост за атлетите и предпочитано за почивка вкъщи – днес комфортът в модата е силно търсен, което доведе и до налагането на спортните дрехи в колекциите на най-прочутите дизайнери. Връхната дреха в момента не е нужда, а моден аксесоар, способен да освежи всяка визия, затова и е много важно тя да изглежда стилно.

Най-актуалните модели са обогатени с детайли, изразяващи се в цветни кантове по ръкавите или страните на торса, емблеми, ефектни надписи и дори разноцветни геометрични и флорални принтове. Заменяйки скучната си едноцветна памучна връхна дреха с такава с добавени детайли, придавате изцяло нов вид на облеклото си и с минимални усилия постигате актуална визия, която издава добрия ви вкус.

Независимо дали ще изберете вариант с качулка или без, класически цвят или нещо по-ярко, предно или странично закопчаване, не забравяйте, че стилът се крие в детайлите. Не се страхувайте да експериментирате при съчетанията – дори комбинациите, които понякога изглеждат невъзможни, могат да се превърнат в модно издържан стилен тоалет. Тенденциите за сезон 2021 са изключително толерантни към новото и различното, така че не се колебайте да изразите себе си чрез облеклото си!

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      One thought on “Мъжки суитшърти с цип – как да изглеждаме стилно в ежедневни дрехи?

      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *