zs13

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ТУРИЗМА В ПРИМОРСКО

 

 

сн. Цв.Златкова и Д.Младиноски (1)В навечерието на Международният ден на туризма „Приморско клуб” ЕАД и неговите възможности за биомедицински туризъм привлякоха интереса на д-р Димче Миладиноски – македонски лекар и предприемач, потомък на братя Миладинови от Струга.

Д-р Миладиноски бе очарован от разнообразието на крайбрежните гори на „Приморско клуб” ЕАД и големия интерес на българските туристи към туристическия му продукт през трудните времена на пандемията.

Македонският лекар е един от инициаторите за създаването на Асоциация на хосписите в България и неин президент. Той бе запознат от изпълнителния директор на „Приморско клуб” ЕАД Цветелина Златкова с мениджмънта на предприятието, в условията на тежка за туристическия бранш година.

В дух на добрите традиции в отношенията между двете страни бяха обменени интересни идеи за биомедицински туризъм и големия ресурс на Приморска Странджа за неговото развитие – на основата на последните изследвания на българските учени.

Г-жа Златкова получи в дар статуетка – ръчна изработка  от македонски майстори като признание за успешното ръководство на дъщерното предприятие на „Албена” АД .

 

На снимката: д-р Димче Миладиноски и г-жа Цветелина Златкова  пред картата на Обединена Европа от Себастиан Мюнстер, 1550г., част от впечатляващия интериор на хотелския комплекс „Магнолии” – Приморско.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *