6_20190226_175114001

Лауреати на конкурс по английски език в несебърското училище

 

 

Във връзка с патронния празник на СУ „Любен Каравелов” – Несебър учениците от 5 и 6 клас участваха в проект по английски език на тема: „Изработване на настолна игра”. Бяха представени общо 16 проекта.

Учениците имаха възможност да работят сами или в екип. Повечето от тях избраха да се състезават екипно, като отборите се състояха от 2-ма, 3-ма или 4-ма човека.

5_20190226_175037862Всеки отбор имаше свобода да развие собствена идея за игра, да изработи игралното поле, карти с въпроси, пионки и зарчета за игра. Задължително условие беше в проекта да присъстват и правила на играта. Всички екипи работиха много ентусиазирано под ръководството на своите учители по английски език – Здравияна Йорданова и  Весела Каймаканска.

На първо място бе класиран проектът на    Веселина Антонова Ганчева и Емануела Емилова Александрова  от 6 г клас, втори са  Ралица Кондакчиева  от 5 г клас, заедно с Лъчезара Златомирова Раднева и Галина Станимирова Николова от 5 6 клас, а трети е екип в състав: Алекс Господинов,  Димитър Хинев , Минко Николов  и Пламен Цветков от 5 г клас

Специална награда за „ Най-атрактивен проект” бе присъдена  за проекта на: Катрин Йорданова Никифорова, Моника Петрова Петрова  и Габриела Николаева Георгиева  от  6 б клас.

Специална награда за „ Най-интересна идея” бе присъдена и за проекта на  Жана Деница Йорданова  и Ема Красимирова Белорешка от 6 д клас.

                      Мара МОМЧИЛОВА

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *