с_e5b18c1adb2c7485e66c67e01934aee5

Корнелия Нинова:Весела Лечева прослави България като състезател, като кмет ще прослави Велико Търново

Скъпи жители и гости на Велико Търново, стоим заедно на забележително място за града и за България. Хан Хаджи Николи е архитектурен шедьовър, но не само. Той е символ на родолюбието на един българин, посветил живота си и дарил богатството си за борбите на българите за независима църква. Това място е едно от най-добрите строителни постижения на майстор Кольо Фичето.

Тук е имало тютюнева  фабрика, изложение на български стоки и пазар за европейски. Било е център на духовност и култура. Цялата българщина- събрана в едно. Но величието на миналото не бива да остава само спомен.

То е стимул за нас, българите, днес – да събудим българския дух и достойнство, да градим модерна България, да създаваме производство, да сме равноправни с европейските си партньори, да образоваме децата си и да помагаме на по-слабите. Хората на Велико Търново могат да постигнат всичко това. Вие го носите в кръвта си.

Една от вас -Весела Лечева може да превърне желанието ви за по-добър живот в реалност. Като състезател тя прослави името на България. Вярвам, че като кмет ще прослави и Търново. Защото е умна, дисциплинирана, отговорна и състрадателна.

И защото кандидатите ни за общински съветници и кметове на населени места са почтени и професионалисти, млади хора с енергия и опитни с мъдрост, готови да подредят своите градове и да работят за вашето добруване. Имайте вяра в успеха и сили за победа. На добър час!

Слово на Корнелия Нинова при откриването на предизборната кампания във Велико Търново

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *