lekari_nl_2023(1)

Двама млади и проспериращи лекари стават част от екипа на бургаска клиника

 

 

Д-р Стефани Маркова и д-р Симона Камберова се присъединяват към екипа на клиника New Life в Бургас, съобщават от здравното заведение.

Д-р Маркова е амбициозен млад лекар, който в момента специализира в УМБАЛ Бургас. Завършва медицина в МУ Варна. Член е на БЛС и БДАГ. Взема активно участие в конгреси и обучения в страната и чужбина. В бургаската клиника ще извършва гинекологични прегледи – платени и по здравна каса, както и проследяване на бременност.

В тази връзка от гинекологичния център ще акцентират върху женското здраве през м. май, като обявяват дни с безплатни прегледи. Желаещите да се включат в кампанията трябва да запишат предварително час на тел.: 0879 084 777 и 056 55 55 99.

Другият специалист, който се присъединява към екипа на клиениката, е д-р Камберова. Тя завършва медицина през 2017 година и специализира дерматология и венерология. Има натрупан стаж в Спешното отделение на МБАЛ „Св. Пантелеймон”, в естетичен център в Пловдив и в медицински център в Стамболийски. Д-р Камберова ще идва ежемесечно, за да извършва прегледи, консултации, диагностика и лечение.

Първата обявена дата е 15 май. Тогава д-р Камберова ще провежда естетични консултации и процедури с ботулинов токсин, дермални филъри и широк спектър терапии, индивидуално насочени към нуждите на всеки пациент.

В последните три години, клиника New Life Бургас предлага цялостна грижа за женското и репродуктивното здраве. Центърът в морския град е сателитен на водещата клиника за мъжко и женско репродуктивно здраве и асиситирана репродукция New Life – Пловдив. Пациентите от Бургас и региона вече имат лесен и бърз достъп до най-съвременните технологии в асистираната репродукция, като могат да бъдат консултирани, прегледани или да проследят своята бременност тук на място в Бургас.

Припомняме, че в края на 2022-ра година модерен и високотехнологичен кабинет в сферата на дерматологията и естетичната медицина отвори врати на територията на бургаската клиника. В него усилия обединяват лекари, които са в готовност да диагностицират и намерят най-подходящото решение за всеки дерматологичен или естетичен проблем, както и да се погрижат за здравето, красотата и самочувствието на всеки пациент. За целта кабинетът е оборудван с най-модерната и безопасна лазерна техника в световен мащаб.

 

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *