дк Монро (3)

Дамски клуб „Монро”-Обзор:Не вземаме отношение по референдума

Да бъдеш или не, туй е въпросът ?…

 

Максим МОМЧИЛОВ

Да бъдеш или не, туй е въпросът ? – е изречен от Хамлет,както и другите думи: „О, слабост, твойто име е жена!“.Тези думи  са били изречени преди много години, но днес все още важат с пълна сила.В т.ч. и казани от Дамски клуб „Монро”:

„…Ние сме жители на този град и всеки изразява личната си позиция относно референдума. Дамски клуб „Монро“ е организация с благотворителна и социална дейност. Работата на клуба е да помага на хора в нужда и да работи в посока развитието на Обзор.                                                                                                                                                                                

Дамски клуб „Монро“ не е и няма да вземе страна по горепосочения обсъждан въпрос!”.                                                                                                                                                                                      

От „Монро” заявяват да бъдат разбрани правилно.Но не и от БТВ.Ако повярваш на написаното,вече имало война в Обзор.Имало сблъсък на мнения и предизборни битки.Градът бил разделен на два комитета- за оставане и за отделяне на Несебър.

 

В действителност няма никаква война в Обзор.Става дума за определена група сепаратисти, които ще се опитат да повлияят на референдума на жителите на останалото население да се отделят от Община Несебър.Както се вижда позицията на

изявлението на Дамски клуб „Монро“ е ясно и категорично:

Скъпи приятели,
В момента водеща тема в нашия прекрасен град е въпросът за предстоящия референдум на 28.02.2021 г., на който се решава „За“ или „Против“ Община Обзор. Ние от Дамски клуб „Монро“, като организация заявяваме, че гореспоменатият клуб няма да заеме позиция относно референдума.

В клуба сме 13 пълноправни члена и всяка една от нас ще изрази ЛИЧНОТО си мнение и решение по водещия въпрос. Когато някое от момичетата изрази мнение и заеме позиция относно референдума, то тя го прави САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ НЕЙНО ИМЕ.

Никоя от нас НЕ Е упълномощена от другата да изказва мнение от нейно име. Решението на която и да е от нас относно най-обсъждания въпрос в Обзор, а именно предстоящия референдум, НЕ Е решение на Дамски клуб „Монро“! Всяка една от нас застава с името си зад думите си, а не с организацията. Всеки има право на избор, но това е ЛИЧЕН избор и всяка от нас ще го направи ЛИЧНО И САМОСТОЯТЕЛНО!

Ние сме жители на този град и всеки изразява ЛИЧНАТА си позиция относно референдума. Дамски клуб „Монро“ е организация с благотворителна и социална дейност. Работата на клуба е да помага на хора в нужда и да работи в посока развитието на Обзор.

Дамски клуб „Монро“ НЕ Е и НЯМА да вземе страна по горепосочения обсъждан въпрос!
МОЛИМ ДА БЪДЕМ РАЗБРАНИ ПРАВИЛНО.

П.П.: Молим Ви не пишете коментари (положителни или отрицателни – без значение)! Няма да бъде отговорено на никой.Бъдете здрави!                                                                                                                                                                                        

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *