1-2

ВМРО – БУРГАС ИЗБРА ДЕЛЕГАТИ ЗА КОНГРЕСА НА ПАРТИЯТА

 

 

Двадесет и двама делегати от Бургаска област ще участват в работата на редовния Конгрес на ПП ВМРО – Българско национално движение, който ще се проведе на 23 март 2019 г. в столичния парк-хотел „Москва“.

На проведената в Бургас общинска конференция, освен избора на делегати, бяха направени предложения и за избирането на представители от Бургас в ръководните и контролни органи на партията.

За членове на Организационния съвет на ВМРО – Българско национално движение са номинирани Николай Стоянов – областен координатор, Тодор Стаматов – член на Националния младежки комитет на ВМРО и Георги Дракалиев – областен председател. Последният е предложен и за член на Националния изпълнителен комитет на партията.

Бургаските делегати считат, че на предстоящите избори за членове на Европейския парламент, е най-добре партията да участва в коалиционен формат с патриотично-европейска насоченост, като са на мнение, че естествен и безапелационен водач на листата може да бъде единствено Ангел Джамбазки – най-активният и разпознаваем български евродепутат.

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *