Izgrev2(3)

БСП в Бургас: Ще продължим битката за спасяване на националните ни ценности

 

Представители на Коалиция „БСП за България“ проведоха среща – разговор с жители на бургаския комплекс „Изгрев“. В нея се включиха кандидатите за народни представители от листата на социалистите Чанко Мирчев, Георги Георгиев, Паруш Парушев и общинският лидер на БСП в Бургас Живко Господинов.

Беше представена предизборната платформа на Коалицията, като отново бе наблегнато на едни от най-важните приоритети като осигуряване на помощи за възрастните хора, подпомагане на младите семейства, обезпечаване на безплатни учебници, реформи в здравеопазването.

Izgrev1(1)„Показахме, че можем не само да обещаваме, но и да изпълняваме това, което сме поели като ангажимент. Стремим се да отстояваме интересите на обществото – стремим се към мир, благоденствие, солидарност и постигане на прогрес. Първите ни стъпки в новия парламент ще бъдат свързани с борба за повишаване на доходите, с борбата с инфлацията“, бяха категорични от БСП. Те увериха, че ще продължат битката за спасяване на национални ни ценности, семейството и българските деца.

Коментирани бяха и въпроси от регионален характер като липсата на достатъчно парко места вече не само в централна градска част, но и в комплексите на град Бургас. Изтъкнати бяха неоспоримите успехи, постигнати на местно ниво от БСП като изграждането на светофар на едно от възловите места в „Изгрев“, с което е трайно разрешен един сериозен транспортен проблем и е подсигурена безопасността за движението на превозни средства и хора на мястото.

Кандидатите за народни представители призоваха присъстващите да подкрепят „БСП за България“, като на 2 –ри април гласуват с номер 1 в бюлетината.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *