admiral-nesebar-735x400

„Мусала Иншурънс Брокер“ (с предишно име „Адмирал иншурънс брокер“)е брокер на годината

Застрахователен брокер на годината – Най-динамично развиващо се дружество – „Мусала Иншурънс Брокер“ (с предишно име „Адмирал иншурънс брокер“)

Брокерът вече седем години има един от най-успешните свои офиси в Несебър

Победителите в отделните категории бяха определени от експертно жури

 На снимката:Сред наградените,на първия ред,първия в ляво-Николай Чернев,собственик на „Мусала иншурънс брокер“
 

На тържествена церемония снощи бяха връчени традиционните годишни награди „Застраховател на годината. Пенсионноосигурително дружество на годината и Застрахователен брокер на годината“ за 2016 година. Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ).

Най-добрите компании в отделните категории бяха  определени от експертно жури, съставено от представители на петте организации на база на обективни публични показатели, като: пазарен дял, технически резултат, платени обезщетения, акумулирани премии, граница на платежоспособност и др.

На събитието по традиция присъства целият застрахователен и финансов елит на България, представители на държавните институции и регулаторните органи, на научните и академичните среди. Сред гостите беше и финансовият министър Владислав Горанов, както и председателят на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова.

Ето при кого отидоха наградите по категории:

-Застрахователен брокер на годината – Животозастраховане – „ЕВРОЛАЙФ-България“;

– Застрахователен брокер на годината – Най-динамично развиващо се дружество – „Мусала Иншурънс Брокер“ (с предишно име „Адмирал иншурънс брокер“).

– Застрахователен брокер на годината – Общо застраховане – „Ай енд Джи Иншурънс Брокерс“;

– Пенсионноосигурително дружество на годината – Допълнително задължително пенсионно осигуряване – ПОК „Доверие“ АД;

– Пенсионноосигурително дружество на годината – Допълнително доброволно пенсионно осигуряване – ПОД „Алианц България“ АД;

– Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество – „Ен Ен ПОД“ ЕАД;

– Застраховател на годината – Животозастрахованe-„Алианц България Живот“;

– Застраховател на годината – Общо застраховане – „ДЗИ – Общо застраховане“ АД;

– Най-динамично развиващо се застрахователно дружество – „Дженерали Застраховане“ АД;

Фондация  „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ връчи за 19-а поредна година и персонални специални награди на заслужили експерти за цялостен принос в развитието на българското застраховане и осигуряване.

За цялостен принос към застраховането наградата грабна Ралица Агайн Гури, заместник-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“.

Също за цялостен личен принос беше награден и Петрозар Петков – председател на съвета на директорите  на „Булинс“.

Председателят на Българската асоциация на застрахователните брокери и шеф на „Инстрейд Застрахователен брокер“ Ивета Кунова беше отличена за цялостен принос в развитието на застрахователното брокерство.

Главният изпълнителният директор на ПОД „Съгласие“  АД Милен Марков пък взе приза за цялостен принос в развитието на осигурителните системи в България.

…………………………………………………………………….

16831972_1341016435921611_3623960836661543121_n-413x400„Адмирал Иншурънс Брокер“ вече е „Мусала Иншурънс Брокер“

Собствеността на компанията и управленският състав остават непроменени

 

Николай Чернев, собственик на „Мусала Иншурънс Брокер“

От 27 февруари 2017 г. застрахователният брокер „Адмирал Иншурънс Брокер“ официално сменя своята корпоративна идентичност и става „Мусала Иншурънс Брокер“, съобщават от компанията.

Ребрандирането е израз на корпоративните планове за развитие на компанията на застрахователния пазар в България.

Собствеността на компанията и управленският състав остават непроменени. Екипът, който ще менажира „Мусала Иншурънс Брокер“ е с дългогодишен опит и е част от компанията от 2009 г.

Към момента застрахователният брокер разполага с 120 офиса в цяла страна. Плановете на компанията са да увеличи своето присъствие в София и останалите големи градове на страна. За 2016 г. компанията е реализирала премиен приход от 21 577 057 лева като бележи ръст от 25.6% в сравнение с резултатите от 2015 г.

„Нашето  желание и хъс за работа остават непроменени, а с тях и фирмената ни политика да сме безкомпромисни в качеството на предлаганите услуги и да предоставяме комплексно обслужване, съобразено с индивидуалните нужди на всеки клиент”, коментира Николай Чернев, собственик на „Мусала Иншурънс Брокер“.

От седем години брокрът има в Несебър един от най-успешните си офиси в страната.

С нас  може да се свържете в Несебър  всеки    ден   на  тел. -0554-4-21-04,моб:
     0898 34 99 10 ,както и на E-mail- k_kosev@abv.bg
Нашият адрес:ул.“Хан Крум“ 39 А/Срещу началото на пешеходната алея в новата част на Несебър/
Print Friendly

Автор: economic.bg


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *