home~AOme3t~AvjZXe_j

Отличиха “Балкан Холидейз” на юбилей в Слънчев бряг

Отличиха  “Балкан Холидейз” в чест на 50 годишнината от първия си чартърен полет от Великобритания

На официална церемония  в ресторант “Ханска шатра” в Слънчев бряг “Балкан Холидейз” отпразнува своя 50-годишен юбилей, посветен на чартърните полети от Обединеното кралство до България и официалното лансиране на новата брошура „България, Хърватска, Черна гора и Словения” на компанията за летен сезон 2020.


2- 3536 copy 2 Момчил Арнаудов, управител на клона на „Балканхолидейс Сървис” /вдясно/ посреща гостите за церемонията  

На събитието бяха поканени елитни туристически агенти от Великобритания, журналисти, водещи български хотелиери, партньори на фирмата. Сред ВИП-гостите заместник-кметът по „Туризъм и търговия” на Община Несебър Лазар Япаджиев връчи тържествен букет на Радка Минева- управител на „Балкан Холидейз Сървис”.

Приветствия към гостите, сред които бе и изпълнителният директор на “Слънчев бряг” АД Златко Димитров, поднесоха от името на управляващия директор на фирмата Александър Стоянов. Дългогодишните партньори на компанията чуха поздравления и от главния търговски директор на “Балкан Холидейз” Денис Илич и мениджър “Продажби” от Великобритания Крис Рандт.

Ръководството  награди някои от най-големите туристически агенти за приноса им за популяризиране на България и българските пакетни почивки. Отличия за принос и грижа за издигане на имиджа на дестинацията получиха и български хотелиери.

Така компанията “Балкан Холидейз”, която оперира в туристическия сектор вече в продължение на 53 години, показа признателност и засвидетелства своята благодарност към своите дългогодишни партньори за лоялността и ангажираността им.

Юбилеят се превърна и в повод за стартиране на новата чартърна програма 2020 на “Балкан Холидейз” във Великобритания.

Проучванията показват, че България остава една от най-популярните и търсени дестинации за британските туристи. Слънчев бряг наскоро се издигна за пореден, 6-и път на челното място в годишното проучване на Британската пощенска служба за най-известните и търсени европейски курорти.

Класацията, определяща курорта с най-добри местни цени и оценка на качеството на услугата, взема под внимание девет основни критерия за оценяване на курортите в Европа. Според тях Слънчев бряг се класира като най-доброто място по отношение на критерий “цена – качество” в сравнение с курортите в Испания, Гърция и други страни.

Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *