ПОКАНА МОРСКИ ОСКАРИ

Оазис за ценители в Слънчев бряг влиза в битката за награди

Церемонията Marine Lifestyle Awards 2017 ще отличи най-успешните компании в морския регион на страната на 28 юли 2017 г. от 19 часа на сцената на Амфитеатъра в град Приморско. Третото издание на престижните награди е под патронажа на Община ПРИМОРСКО, съобщава ВИП Комюникейшън.
Ресторант -Мусони -Сл БрягЗаслужена номинация получи един от най-предпочитаните ресторанти на Черноморието – Мусони Fish&Wine в Слънчев бряг.
Ресторант Мусони Сл Бряг„Създадохме Мусони за тези клиенти, които споделят нашето усещане и нашата визия. Защото смятаме, че хубавата храна и вино, поднесени в ресторант с модерна визия, съчетана с атмосфера и музиката от пианото в ъгъла е нещо, което липсва на Слънчев бряг. И защото знаем, че го можем по този начин.
След години в бранша и много уроци се научихме да бъдем верни на себе си и да не допускаме компромис с качеството на услугата, която предлагаме – готвим вкусно, поднасяме го изискано, добавяме класна селекция от вина и напитки, отнасяме се към всеки клиент индивидуално и с нужното внимание и сме се погрижили да създадем подходящ декор за всичко това“, категорични са създателите на ресторанта.
Концепцията на Мусони е позната на ценителите от два водещи ресторанта в Пловдив – „Хемингуей“ и „Мемори“. Средиземноморска и авторска кухня с морски привкус, ястия, приготвени на пещ или барбекю, богата селекция от вина и винен магазин, пиано и тих соул§джаз на живо.
Ресторантът разполага с 300 места – разделени в прекрасна градина и просторна зала. Ресторант Мусони се намира в апарт комплекс Галеон, на 2 минути от Какао бийч.За клентите на ресторанта е осигурен безплатен паркинг.
Конкурсът Marine Lifestyle Awards 2017 подкрепя идеите за по-добро качество на живот, здраве и свободно време и ще отдаде нужното внимание на успешните постижения в Лайфстайл индустрията, която дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира качества и просперитет. Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса.
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *