Оазис дел Маре Лозенец 1

Южното Черноморие е предпочитан оазис за семеен туризъм

 
Връчват Морските Оскари в петък в Приморско

Митовете за преобладаващ алкохолен туризъм за пореден път ще бъдат разбити от годишната церемония за Морските Оскари, която ще се състои на 28 юли, петък, от 19 часа в Амфитеатъра на най-бързо развиващата се морска община – Приморско.
Мащабният форум за бизнес и туризъм в морския регион ще отличи инвестициите и иновациите от най-северната до най-южната точка на Черноморието,  съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

Семейни, бутикови и арт хотели ще „дефилират“ по време на празничното за българския бизнес и туризъм събитие. Сред номинираните е един от най-предпочитаните олинклузив хотели на Черноморието – 4-звездният Оазис дел Маре, изграден до плажа на бившия къмпинг „Оазис”, сред дивна гледка и уникална природа, на около километър от китното селце Лозенец. Местоположението на това кътче от рая съчетава в себе си уникални дадености: красиво море, просторна плажна ивица и дивата природа на Странджа планина.
Хотелът отваря врати преди няколко години с идеята да се превърне в разпознаваемо и предпочитано кътче за отдих и презареждане на тялото и сетивата.
Номинация получи още един  оазис за двойки и семейства с деца – 3-звездният Primea Beach Residence, разположен на плажа на впечатляващия залив Нестинарка с кадифен пясък и кристално чиста морска вода, оценен с отличен от световната мрежа за резервации Booking. Изграден недалеч от центъра на град Царево, изгледът на комплекса предоставя забележителна гледка към живописния залив. Функционално и комфортно обзаведен, хотелът предлага на своите гости отлични условия за пълноценна почивка. Тотелът разполага с просторни студиа и апартаменти с една и две спални, с тераси и прекрасен изглед към морето, оборудвани с кухни. Комплексът разполага с просторен вътрешен двор с басейн, детски кът и места за отдих.
Морският рекордьор по зеленина – комплекс „Сънрайз“ Приморско, също е сред номинираните за престижните статуетки. Разположен е на цели 4 500 кв. м., 3 хиляди от които зеленина и предлага и куп услуги за своите гости. Мениджърите на хотели с рекордни оценки в Вooking също получиха номинация от Морските Оскари. Сред тях е мениджърът на апартаментен комплекс Вила Византия в Созопол – Василена Стефанова. Отличникът в Booking – хотел „Мирамар“, разположен на метри от плаж Каваците, също получи номинация от третото издание на престижните награди. Сред номинираните е и най-големият хотелиерски оператор в България – туристически холдинг „Виктория Груп“, основан през 1996 г.
Наред с младежките зони за забавление и семейните оазиси, туризмът ни предлага и бижута за ценители. Едно от тях е Бутик Апарт Хотел Версис, изграден в спокойната част на Слънчев Бряг, предлагащ на своите гости възможността да се насладят на луксозна обстановка и спокойна атмосфера, близо до брега на морето.
Културният туризъм в морския ни регион също е в номинациите на Морските Оскари. Феновете на поп и джаз музиката препълват плажната ивица за музикалния фестивал Sozopol Fest, а хотелски комплекс Blue Orange е домакин на музикалното шоу. Заслужена номинация получи един от най-предпочитаните ресторанти на Черноморието – Мусони Fish&Wine в Слънчев бряг.
След серия от златни медали от международни конкурси талантливата 8-годишна варненка – София Иванова, е номинирана за Откритие на годината от третото издание на Marine Lifestyle Awards 2017.
Церемонията е под патронажа на Община ПРИМОРСКО, която и това лято стартира рано туристическия сезон с препълнени хотели, с десетки културни и спортни събития.
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *