hotel-Hrizantema

„Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия – лято 2017“

Вкусната храна и добрата напитка винаги имат значение!

 За всеки турист, навсякъде по света!

 

15 години

 

Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия лято 2017“

 

Безспорно  вкусната храна е сред най-силните аргументи на родния туристически бранш. Вероятно това е основната причина все повече компании  да се стремят да докажат, че могат да предложат на туристическите обекти, съответно и на техните гости, качествена и разнообразна кухня.

 

Доказателства за посочените твърдения могат да бъдат видяни и опитани на петнадесетото издание на  ежегодната среща – договаряне  “Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия – лято 2017”, която ще се проведе на

 

19 април, сряда, в  к.к. Златни пясъци, х-л Интернационал

и на

27 април, четвъртък, в к.к. Слънчев бряг, х-л Иберостар Съни бийч ризорт.

 

 

Факти и цифри, които говорят за профила, мащаба и ефективността на форума:

– к.к. Златни пясъци – презентиращи 116 фирми на 102 щанда, над 350 търговски марки, над 3 500 артикула; 46 фирми ще готвят в кухнята на хотела и ще представят изделията си за дегустация на място;

– к.к. Слънчев бряг – презентиращи 130 фирми на 114 щанда, над 380 търговски марки, над 4 500 артикула, 58 фирми ще готвят в кухнята на хотела и ще представят изделията си за дегустация на място.

 

И още:

 

Тази година, повече от всяка друга, в залите на срещата – договаряне ще има изобилие от предложения как през предстоящия сезон българските и чуждестранните туристи да бъдат зарадвани с вкусни храни и напитки.

 

За петнадесета поредна година професионалният форум залага на изпитана формула с доказана ефективност: в семпла, но делова работна атмосфера ще срещнат своите търсения и интереси стратегически бизнес партньори: туристически обекти /хотели, ресторанти, дискотеки, търговски обекти/ с производители и търговци на храни и напитки.

 

 

Персонално поканени да посетят срещата – договаряне и да участват в нея са управители, главни готвачи, мениджъри по снабдяването от над 650 туристичеки обекта от Северното Черноморие и от повече 1250 туристичеки обекта от Южното черноморие.

 

 

„Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия“ се организира от Пачуърк Агенция за комуникации и се провежда ежегодно през месец април в к.к. Златни пясъци и к.к. Слънчев бряг и през месец ноември в гр. Банско. Отличителното за форума е, че той се организира изцяло като събитие B2B и за развитието си разчита не на подкрепа и финансиране от държавни и общински организации, а на своята ефективност и полезност.

 

По-подробна информация за форума, фирмите участници, снимкови галерии и други, може да намерите на www.hnt-bg.com.

 

 

Уважаеми колеги, ако считате, че срещата договаряне „Храни и напитки за туризма и съпътстваща индустрия“ е интересна за Вас и Вашата аудитория, заповядайте на

 

19 април в  к.к. Златни пясъци, х-л Интернационал

и на

27 април в к.к. Слънчев бряг, х-л Иберостар Съни бийч ризорт.

 

от 11.00 до 16.00 часа

 

 

За повече информация: Пачуърк Агенция за комуникации, тел. 088 8294 162, 052 616 332

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *