плакат

НОМИНИРАХА КАРТА НА СТРАНДЖА

НОМИНИРАХА КАРТА НА СТРАНДЖА

ЗА „НАЙ-ИНТЕРЕСНО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗДАНИЕ“

 

COVER-Str-aПрез Седмицата на гората Геопан информира за един успех на българските картографи, станал възможен благодарение на получената голяма обществена и институционална подкрепа. Съвременната туристическа карта на Странджа, която вече представихме, е сред номинираните „Най-интересни туристически издания“ на Международното туристическо изложение „Културен туризъм“, провеждано във Велико Търново (19 – 21.04.2018 г.).

Журирани от компетентна комисия на международното изложение, в тази категория влизат дванадесет издания. Номинацията е публикувана на http://read-travel.eu/?page=product&lang=bg&product=300. Представянето на картата в сайта е съпътствано с получения през 2017 г. Сертификат № 1 за качество на картографски продукт и с отзиви за това събитие.

За да отговорят на големия интерес към богатото културно и природно богатство на Странджа, издателите на картата – КартГео – Троян и Геопан – Бургас, пускат допълнителен тираж от нея пред сезон` 2018. Това ще осигури усвояването й като солидно справочно издание, полезно за развитието на съвременния туризъм в района на Странджа планина.

Издателите уверяват, че ще положат всички усилия да поддържат присъствието на най-успешната карта на Странджа в историята на съвременната българска картография на пазара, за да бъде достъпна за всички, които обичат планината и работят за развитието на съвременния туризъм в района.

 

Илюстрации:

– Плакат на изложението

– Корица на номинираната карта на Странджа

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *