150273189729640

Шумовият тероризъм в Слънчев бряг не е от днес, нито от вчера

                                                                      

   449 Шумовият тероризъм на „Какао бийч“  продължава от години, в т.ч. и от „Бедром”, въпреки хилядите оплаквания от „доволни“ граждани и туристи на Слънчев бряг, Несебър и дори от  Свети Влас.Познатият тероризъм в епицентъра на музикалния земетръс е установен по безспорен начин, но колко са потърпевшите от звуковата какафония, разпространявана от “Какао Бийч” и „Бедром” на плажа в кк «Слънчев бряг». И след предприетата намеса лично от зам.председателя на Министерския съвет Валери Симеонов шумовия тероризъм беше намален, но не и спрян.И той си продължава.                                                                                                                                                         

   И през поредния уикенд обаче всички жители и пребиващи на територията на община Несебър в района на Слънчев бряг,Несебър/стара и нова част/, и Свети Влас, както преди, така и понастоящем, са подложени за пореден път на невъобразим шумов тероризъм от музикалната какафония, чийто източници са скандално известните заведения «Како бийч» и „Бедром”.                                                                                               

 Изтерзани от непоносимата жега,подложени систематично на музикалната дандания, наричана от някои «транс музика» за да се спасят от неистовите децибели, хората са принудени да затварят плътно врати и прозорци  и така да спат /доколкото е възможно/ в домашна обстановка,наподобяваща сауна.А има санитарни норми,които специализираните компетентни органи би трябвало да приложат и насилствено спрямо произвеждащите високодецибелния тероризъм,освен задължителните глоби.              

   Независимо от многократните жалби и сигнали от граждани и хотелиери тероризмът в т.ч. и пред заведението „Карамел” на ул. „Хан Крум” ,произвеждан от музикалната дандания продължава да се вихри и да оказва своето пагубно влияние върху малки деца,болни и възрастни хора,бремени жени.Но никой не обръща внимание на ситуацията.А тя се повтаря периодично, като тероризмът се налага в продължение на часове-от късна нощ до ранна утрин на цит.дати.                                                         

Възможно ли е т.н. контролни органи,от които зависи решаването на проблема, /който предстои да се изостри с още терористични музикални прояви/,да бъдат безучастни към хорското нещастие?

Защо пък не?Като има кой да им пълни дълбоките джобове,които и без това са препълнени.В крайна сметка всеки си плаща в името на далаверата известна като «Ти на мене,аз на тебе».Ако този децибелен тероризъм,продължава да се толерира,ще започнем да се хвърляме от терасите,защото на този тормоз повече не може да се издържа,жалваха се невротизирани потърпевши.

Отделен е въпросът,че организаторите на т.н.плажни партита пред «Какао бийч» ограничиват достъпа до плажа на туристите за времето на музикалната дандания, което си е явна форма на самоуправство.А ако човек отиде на плажа след подобно парти на другия ден,то няма как да не установи последиците от сборището на веселилата се общност,съучаствала за музикалния тероризъм-изключителна замърсеност на плажната ивица,осята от счупени бутилки от алкохол,спринцовки и фасове,а дъното на морето е осеяно с потънали празни бирени кутийки.

На фона на ужасяващия се разрастващ шумов тероризъм министърката на туризма Ангелкова се обяви за диалог и толерантност след акциите на вицепремиера Симеонов.В подобни случаи,преди всичко е необходимо ред, дисциплина, порядък , санкции и глоби.

А говоренето на Ангелкова води до въпроса , нормална ли е министърката?

                                                                                                    Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *