381U4616

Подписка в защита на сенсей Христо Терзиев в Несебър

Цялата спортна общественост се обедини за Христо Терзиев, бранят го от обвинение за катастрофа на АМ „Тракия“

Екипът на сайта „Несебър нюз“ подкрепя големият спортист Христо Терзиев,известен със своята скромност и всеотдайност,в борбата му за истина и справедливост !

 

 

 

Цялата спортна общественост се обедини за Христо Терзиев, бранят го от обвинение за катастрофа на АМ "Тракия" с два трупа

Неговите близки и колеги са убедени, че не той е виновен за тежкаия инцидент

Автор: Флагман.бг

Цигани опитват да натопят уважавания сенсей за мелето, след което той и спътничката му оцеляват по чудо

Спортисти, близки и приятели на несебърлията Христо Терзиев организират подписка в негова подкрепа. 46-годишният мъж е заплашен с присъда заради зверско меле на АМ „Тракия“ с два трупа. Инцидентът стана на 28-ми октомври м.г., но сега влиза в съда.

Според обвинението Христо причинил инцидента на аутобана в района на Нова Загора. Около 21:00 ч. автомобил Сеат, в който пътували трима цигани, се е повредил и те спрели в лентата за движение, за да отстранят проблема. Прокуратурата твърди, че несебърлията шофирал с несъобразена с конкретните условия скорост – 121 км/ч., и не е успял да предотврати удар със спрялата кола. Вследствие на сблъсъка двамата от Сеата загиват, а единият оцелява.

Припомняме, че уважаваният сенсей разкри ексклузивно за Флагман.бг какво се е случило във въпросната вечер. Той е категоричен, че повдигнатите срещу него обвинения от прокуратурата са скалъпени от оцелелия след мелето Филип. (ВИЖ ТУК).

Христо Терзиев е дългогодишен спортист – селекционер на България по карате. Той има голям авторитет не само в Несебър, но и в цялата страна заради успехите си в спорта. Във въпросната вечер той е пътувал за лагер на националния отбор преди голямо състезание.

Всички членове на клубове по киокушин карате, близки и приятели на Христо са се обединили и събират подписка в негова подкрепа. Те са убедени, че инцидентът на магистралата е само нелепа случайност.

„Дълбоко вярваме, че декларирайки подкрепата си за Сенсей Христо Терзиев ние подкрепяме истината за неговата невинност. Сенсей Христо Терзиев не е само изключителен треньор, той е вдъхновение за състезателите, стимул за развитие на национално самосъзнание и самочувствие. Със спокойствието и търпението, които притежава, Сенсей Христо Терзиев е главният двигател, който винаги води отбора до победи. Изключително добър и толерантен в отношенията си с хората, съпричастен към техните проблеми и готов да помогне с каквото може, Сенсей Христо Терзиев винаги е казвал:
„Вижте кое е най-доброто за вас и винаги правете това. И се опитвайте всеки следващ ден да сте по-добри, отколкото сте днес!“, пишат организаторите.

Можете да го подкрепите със своя подпис на следните места:

Залата на клуба в двора на училище Л.Каравелов
Кафе Карамел -Несебър
Кафе Фейс – Равда
Ресторант Левант -Равда
Кафе Диамант -Сл. Бряг
Книжарницата в Несебър ,Сл Бряг,
Зала по карате СК „Сентоки” – гр. Обзор
Зала по карате СК „Бургас дожо” – гр. Бургас (в дома на НХК)
Зала по карате СК „Аригато” – гр. Приморско
Фризьорски салон в х-л „Мариета” – гр. Несебър
Фитнес зала „М-Джим” – гр. Несебър
Фитнес зала „Тош-Джим” – гр. Несебър, кв. „Черно море” зона 1
Боксов клуб „Победа” – гр. Бургас
клуба по карате „Файтърс НСА“ в базата на Нса – София
карате клуб „Канку Кай“ на стадион Академик – София

Print Friendly

Автор: Флагман.бг


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *