Община Несебър на престижното изложение Културен туризъм във Велико Търново-1

ОБЩИНА НЕСЕБЪР УЧАСТВА В ПРЕСТИЖНО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

 

 

Община Несебър за поредна година участва в престижното за България Международно туристическо изложение „Културен туризъм“, което се състоя преди дни във Велико Търново. Тази година 14-то издание на борсата събра под един покрив 70  български и чуждестранни изложители.

Община Несебър на участие в борсата във Велико Търново-1Форумът бе  официално открит от министъра на туризма в служебното правителство Стела Балтова, която не пропусна да посети експозиционния щанд на Община Несебър и да поздрави представителите на администрацията за  доброто и атрактивно представяне. Тя сподели, че пази щастливи спомени от своето детство, свързани с прекрасния Несебър. Финалът на визита на министъра на туризма бе поставен със снимка за спомен с представителите на администрацията.

И тази година Община Несебър не пропусна да посрещна туристите и любопитните да се запознаят с възможностите за туризъм в морския град и региона с интересен, иновативен и богато подреден щанд, разположен на площ от 10 кв. метра.

Посетителите, заставайки пред него пък споделяха, че се чувстват като пред вход на храм, а  внушението за това се създаваше от подвижна стена с  ефекта  на 3D  изображение на една от красивите църкви в Стария Несебър – „Св. Параскева“.

Решен по този начин експозиционният щанд бе своеобразна препратка към  новия проект на Община Несебър, свързан представянето по модерен начин чрез 3D изображение на паметниците на културата в единствения български град на ЮНЕСКО.

Посетителите бяха силно впечатлени и от най-новия рекламен филм за града, както и от новите рекламни материали, сред които най-голям интерес предизвикаха различните пъзели с емблематични картини от красивия Несебър

. На всеки един заинтересован, застанал пред щанда, представители на общината предоставяха изчерпателна информация за града и неговите забележителности, за фестивалите, които се организират, както и за различните атракции и забавления, от които могат да се възползват туристите.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *