37

Николай Димитров:Честит празник на всички жители и гости на Несебър!

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
УВАЖАЕМИ ГОСТИ НА ГРАДА,

Днес отбелязваме един от най-големите празници в християнския календар – Успение на Пресвета Богородица. Празникът на Божията майка честваме с особена почит в Несебър, защото Светата Дева е закрилница на града и семействата ни.

15 август през последните няколко години се превърна в духовно и културно събитие със силен емоционален заряд. Събитие, което обединява хората около идеята за споделен, смислен и изпълнен с положителни моменти празник. Вълнуващите прояви дават възможност на всеки да изживее този голям ден чрез собствените си естетически норми и културни потребности, а  емоцията да съхрани в красив спомен от празника.

Тази година в програмата за 15 август сме подготвили атрактивно шоу за най-малките в парка. За семействата, приятелите и за всички, обичащи забавните предизвикателства, е фото играта „Усмихнат Несебър“. На амфитеатъра ще има красив и въздействащ танцов спектакъл, а  на Порт Несебър и пред крепостните стени ще звучи стойностна музика.

В празничния 15 август отправям и своето специално пожелание към всички, които носят святото име на Дева Мария: Бъдете здрави и обичани и нека Божията майка Ви закриля и напътства!

Честит празник и на всички жители и гости на Несебър! Пожелавам Ви здраве, щастие, положителни моменти и благоденствие!
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *