New Imager435545

КМЕТЪТ НА НЕСЕБЪР СЕ СРЕЩНА С ЖИТЕЛИ ОТ СЪСТАВНИТЕ СЕЛИЩА НА ОБЩИНАТА

 

 

Обичайна практика е кметът на Несебър Николай Димитров да организира срещи с кметовете и хората от съставните селища на общината, за да разговаря с тях по различни теми, касаещи развитието на родното им място. В тази връзка тези дни градоначалникът посети селата Тънково, Гюльовца и Кошарица, като бе придружен от Динко Войнов, началник-отдел „Инвеститорски контрол“.

Бе обсъдена капиталовата програма в частта й, засягаща конкретните населени места, като акцент в разговора бяха рехабилитационните дейности, които е необходимо да се извършат на пътища и тротоари там, както и други ремонти работи. В Приселци и Раковсково също бе  проведена среща по тази тема, а по същата линия ще бъдат организирани и срещи в други съставни селища на общината съвсем скоро.

New ImageergrgrgergОсвен това кметът Николай Димитров посети и ЦДГ „Слънце“ в Слънчев бряг, която отскоро е санирана и боядисана в свежи цветове. Директорката Руска Маринова благодари за непрекъснатата грижа на община Несебър и  подобряване на условията в детската градина. Г-жа Маринова сподели, че  възпитаниците на образователното заведение и родителите им са доволни от положителната промяна в облика на сградата.  В духа на приоритетната социална политика, която община Несебър от години следва, реконструкциите, подобренията и работата в полза на обществения интерес продължават.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *