IMG-ffe6bc017684a69ccae7f557818167e7-V

Красимир Косев:Имате избор и свобода,гласувайте !

Днес е Ден на белия бастун !

О,неразумни рекламодавци,помогнете на нуждаещите се ,вместо да пилеете пари за безсмислени рекламни начинания !

Давам ви и конкретна идея-помогнете на малкия изключителен талант Константин Башиков-вижте ТУК!

Поради липса на места за плакати и заети билбордове наоколо,регистрирах в Патентното ведомства иновативен и креативен предизборен подход:ПОДВИЖЕН БИЛБОРД!

Моделът му виждате на снимката горе.В общи линии той се състои в следното:Ще заставам лично-тялом и духом по 24 минути пред местата за плакати и до билбордове в община Несебър.

Всеки избирател/ка/ ще може да дойде да ме види,да ме пипне,да ме потупа по рамото,да поговори с мен,да ме срита …може и шамар да ми удари /не много силен!/.

Така ефекта от предизборна агитация ще бъде много по-голям,показва специалното проучване на агенция „Гларус“.Не са ми нужни нито рекламни филми,нито лустросани събрания,нито много рекламни материали.

Графикът на престоя ми на различните места ще бъде публикуван на сайта на Общинската избирателна комисия,в социалните мрежи и в медиите,които безплатно публикуват предизборна реклама.

Защо ще стоя по 24 минути?Защото кандидатите за кмет на община Несебър сме трима ,а Общинския съвет на Несебър е от 21 съветника.

Длъжен съм да предупредя всички кандидати за кметове и общински съветници от община Несебър,Бургаска област и страната,че ако решат да се възползват от моята форма за реклама, са длъжни да поискат разрешение от мен.Иначе ще се сблъскат с уважаваната ни съдебна система !

Позволявам си също да помоля тези, които денонощно лепят плакати,където може и където не може,да не се престарават в количеството.И на снимката се вижда крещяща неравнопоставеност в използването на рекламното пространство.Достатъчен е един плакат,за да има място за всички ,както е в Несебър-трима кандидати за кметове и десет листи за съветници……..

Количеството никога не прави качеството,от мен да го знаете-напротив !Нямаше да ви го кажа,ако бях злонамерен.Лично аз съм забранил на трите бригади,които лепят стотината ми плаката, да не лепят повече от един и то само,ако предишния е бил заличен от болни ентусиасти!

Screenshot_6-2Все пак за тези,които няма да успеят да дойдат при мен,въпреки ,че съм поръчал и хубаво време,могат да ми се обадят по телефона,да ми пишат на мейла  или в сайта ми „Несебър нюз“,както и в социалните мрежи.

За пореден път пожелавам коректна,усмихната и успешна предизборна кампания,а на избирателите правилен избор за следващите четири години!Гласувайте !

И не забравяйте:КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !

Красимир Косев -Кандидат за кмет на община Несебър и за общински съветник

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *