20171215_190537

Коледен благотворителен бал в Посолството на България в Москва/ВИДЕО/

 По повод Коледа и Новогодишните  празници Извънредният и Пълномощен Посланик на на Република България в Руската Федерация Негово Превъзходителство  Бойко Коцев и  Ганка Коцева имаха  удоволствието да организират  превърналата  се в традиция Коледна благотворителна среща.
Мероприятието бе организирани съвместно с българския бизнес на  15 декември  информира  българският журналист Борис Анзов .

Събраните средства ще бъдат насочени в помощ на българските училища в Москва, за хуманитарна подкрепа на българските граждани и благотворителни акции съвместно с Даниловския патриаршески манастир в помощ на болни деца.

20171215_205129По думите на  Бойко Коцев тази година интереса към коледния бал е бил неочаквано висок. Мероприятието бе организирано много добре с богата и интересна  програма. Водещ на вечерта е бил Драгомир Драганов.
Разиграла  се е и  благотворителна томбола с много награди, включително самолетен билет  Москва-София-Москва и едноседмичен ваучер за българското Черноморие. Поканите  за участие в благотворително събитие са били на цена  5 000 рубли. Цената на билета за  благотворителна лотария – 100 рубли.
20171215_211728Разиграна била  и футболна тениска на Българският футболист на ПФ  „ЦСКА“ Москва Георги Миланов, спечелена от българката Надежда.Тя заявила пред Борис Анзов, че тази  тениска ще бъде подарена на  българско дете ,което тренира в детско- юношеската школа на ЦСКА Москва.
Един от главните спонсори на българската общност в Москва е  Здравко Димитров от фирма  „Марис“ -българин, роден  в Пловдив, развиващ български магазини в Москва и Русия, човек с много добро сърце и голям  родолюбец.
От Русия Москва Борис Анзов
Print Friendly

Автор: От Москва за "Несебър нюз" Борис Анзов


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *