BSP_BS5 (7)

Инж. Петър Кънев: „Следващ кабинет без БСП не може да има“

 

Коалиция „БСП за България” даде старт на предизборната си кампанията в град Бургас, като откри официално информационна шатра на бул. „Алеко Богориди” в града.

„Хората са адски уморени от тази политическа блъсканица, този политически олигофренизъм. Питат кога ще има правителство, кога ще има работеща държавна администрация. Това е основната тема. БСП в момента стои добре и показва, че една над сто годишна партия може да взима мъдри решения“, беше категоричен в изказването си по време на събитието водачът на листата на „БСП за България“ за 2- ри МИР Бургас инж. Петър Кънев.

„Ясно е, че следващ кабинет без БСП не може да има. От тук нататък разчитаме на мъдрото поведение на нашата партия, на нейното ръководство при воденето на едни коалиционни разговори за съставяне на ново правителство. Уверен съм, че нашият резултат този път ще бъде по-добър от предишния. Още повече, че имаме един стимул – това са изборите две в едно“, каза още той.

„Сред основните цели на БСП като лява партия е предприемане на спешни мерки за справянето с кризата, със социалното неравенство. Надявам се на едно по-широко представителство на БСП в следващия парламент, тъй като при всички положения основната насока е да се сформира коалиционно правителство между парламентарно представени партии“, заяви Станимир Баев, втори в листата на коалицията.

„На местно ниво в Созопол преборихме корупцията и общината се развива доста добре. В перспектива стои добре финансово. Моята цел е опитът, който имам на местно ниво, да го предам и на национално ниво“, заяви от своя страна кандидатът за народен представител от Созопол Йордан Петков, четвърти в листата.

BSP_BS4„Като представител на гражданската квота аз ще защитавам интересите на гражданите. Професионалният ми опит е свързан с туризма, който е приоритетен отрасъл за Бургаска област и натам трябва да бъдат насочени нашите интереси“, каза Христина Славова, заемаща пето място в листата на социалистите.

243346828_10222843526289259_4529754719070496415_nПрез последната седмица кандидатите за народни представители проведоха множество срещи с жители на региона като обходиха различни населени места и представиха там основни акценти от предизборната платформа на коалицията, както и предложенията на БСП за мерките през първите 100 дни на управление.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *