1-2

„СИЛАТА НА СТРАНДЖА“ в списанието на ВВС“ SCIENCE WORLD“

 

1-2 Под това заглавие списанието на ВВС  SCIENCE WORLD в своето специално приложение за образованието в България „Знание” (бр.111, април 2019), помества на шест страници (54-61) богато илюстриран разговор с д-р Стефан Пейков – ръководител на Програмно-координационния център за научни изследвания – Малко Търново.

11-10Д-р Пейков е един от дългогодишните сътрудници на „Несебър нюз“ и автор на книгата „Кметовете на Несебър след 1878 г”. „Несебър нюз“ – при отбелязването на своята 15 годишнина наскоро,  го удостои с юбилейна грамота за успешно сътрудничество и принос в развитието на известната  медия.

Той намира в Странджа своята житейска мисия и в разговора за BBC разкрива силата на планината като път от миналото, с поглед към бъдещето.

Екипът на „Несебър нюз“ поздравява редакцията на авторитетното издание за нейния избор – да представи древната история и съвремие на планината на своята авторитетна  публика.

Голям екип от български учени, ръководени от проф. Александър Фол и д-р Стефан Пейков, преди повече от четири десетилетия, започнаха една от най-мащабните изследователски програми, осъществявани от българската наука за определен район на страната.

Учените изпълниха и продължават да изпълняват достойно своята мисия. Сега е ред на хората, които вземат решения! – това е посланието в публикацията на ВВС…

Редакцията на“ Несебър нюз“ се надява, че ще получи разрешение  от издателите от S MEDIA да запознае своите читатели с интересната публикация- „Силата на Странджа”.

На снимката горе :

Корица на списанието (бр.111, април 2019) – един от акцентите на броя – „Силата на Странджа”

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *