768x432к56464кщ

Пламен Копчев оглави Съюза на собствениците в Слънчев бряг

Общото събрание на Съюза на собствениците – Слънчев бряг избра нов състав на Управителния и Контролния съвет, като в тях влизат представители на „Тера тур сервиз” ЕООД, „Булимпекс” АД, „Гранд хотел Съни бийч”, „Ел Би Джей” АД, „Бултаб 2002” ЕООД, „Самоков турист” ЕООД и др. За Председател на Управителния съвет на сдружението бе избран  Пламен Копчев – собственик и Управител на „Меридиан турс” ООД.

На 28 септември  Съюзът на собствениците – Слънчев бряг проведе своето редовно годишно отчетно изборно общо събрание. На него бе отчетена дейността на УС и КС на сдружението за изтеклия период от година и половина.

            След обсъждането и приемането на отчетите,  Елена Иванова заяви пред общото събрание своето решение да се оттегли от поста на Председател на УС, който тя заемаше през три последователни 5 годишни мандата – от 2002 г. до настоящия момент.

В емоционално слово пред присъстващите Елена Иванова изказа лична благодарност към всички членове на сдружението за доверието, подкрепата и активната съвместна работа през годините, като подчерта, че това доверие е най-големия капитал и гаранция за авторитета и значимостта на професионалните институции в защита на туристическия отрасъл.

Огромна благодарност бе изказана и на всички местни, областни и държавни институции, на партньорите от туристическия бранш и медиите за активността и отличното партньорство.

            Своето решение да се оттегли от председателския пост на сдружението,  Елена Иванова аргументира с думите, че трябва да се даде път на нови хора, с нови идеи, които да продължат каузата за утвърждаване на визията на отрасъла. Тя заяви още, че оттеглянето й от поста Председател на УС в никакъв случай не означава, че ще спре да работи за туризма, но просто счита, че това ще даде път на нови конструктивни идеи.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *