New Imageasdasdfasadaw

Инж. Петър Кънев от Русия: Хората избират стабилността

„Очевидно е, че в Руската федерация хората избират стабилността. Очакванията им са да няма война. Големият успех на „Единна Русия“ идва от мажоритарните кандидати. Путин е на върха на авторитета си“, коментира от Русия резултатите от провелите се там изборинародният представител от 2-ри МИР, Бургас инж. Петър Кънев, председател на Комисията по икономическа политика и туризъм в 43-тото Народно събрание на Република България.

Той е единственият българин, който беше официален наблюдател по време на парламентарния вот. „За мен беше много интересно да видя как става електронното гласуване, как хората гласуват с тези машинки. Това е нещо, което при нас предстои. Там се справят много добре. Не виждам, след като руските селяни могат да гласуват електронно, защо българските да не могат“, каза още депутатът.

Инж. Петър Кънев е включен в официална делегация наблюдатели от Парламентарната асамблея на черноморското икономическо сътрудничество. Освен България, представители имат Гърция, Азербайджан и Армения.

Днес предстои народният представител да се завърне в България.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *