Lisa & Mystery

Немци ще разпространяват новия албум на хор „Мистерията на българските гласове“

Предстоящият нов албум на хор „Мистерията на българските гласове“ ще бъде издаден и разпространен извън България от независимата немска звукозаписна компания „Професи Пръдакшънс“. Новината за сключения договор между продуцента на българския хор „Шуберт Мюзик Пъблишинг“ и „Професи Пръдакшънс“ беше официално обявена преди дни, а издаването на албума е планирано за началото на 2018 г., сподели за медиите управителят на „Шуберт Мюзик Пъблишинг“ за България Бояна Бункова.

Новият албум на „Мистерията на българските гласове“ е плод на почти двегодишна работа на хора, продуцентския екип и всички останали участници в него. Специален гост в албума е австралийката Лиса Джерард, известна на меломаните, както като член на дуото Дед Кен Денс, така и като композитор и изпълнител на филмова музика.

В албума също така участват и световният шампион по бийтбокс – SkilleR и немският перкусионист Дейвид Кукерман, който от дълги години работи и концертира с Лиса Джерард и Dead Can Dance. В песните слушателите ще доловят присъствието и на Петър Миланов – китара, Христина Белева – гъдулка, Костадин Генчев – кавал и Димитър Карамфилов – контрабас. Албумът е продуциран от „Шуберт Мюзик Пъблишинг“, а песните в него са специално композирани за хора от Лиса Джерард, ирландския композитор Джулс Максуел и българския композитор Петър Дундаков, който също така е музикален продуцент на албума.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *