479-164256-1_wide-351x351

Бареков: Изтече ултиматумът, който бях поставил на българските ТИР- превозвачи

 

Изтече Ултиматумът, който бях поставил на българските ТИР- превозвачи, да вдигнат незабавно с 20% заплащането на труда на шофьорите, да подпишат с тях трудови договори на 3 пъти по-висока стойност от сегашните на минимална заплата, да подобрят качествено условията на труд и да кандисат на правото шофьорите да ползват мотели по време на законните си почивки, а не по 4 часа в денонощието да клечат по немските храсталаци.

Мишките- олигарси не приеха офертата ми срещу моя “златен  глас” при пакета Мобилност в Европарламента. Вместо това предпочетоха да водят мръсна кампания срещу мен, да подкупват останалите продажни и глупави български евродепутати.

Само аз правя изключение от тази олигархична кохорта и браня хората на наемния труд зад волана. Пакетът влиза в пленарна зала и с моя глас на 4 април ще го приемем. Бай Ганьо от ГЕРБ, БСП, ДПС + Джамбазки в Европа ще му покажат червен картон.

При това отношение към работника превозвачите – олигарси са обречени на фалит, а техните шофьори ще отидат в Германия и Франция, където ще печелят пет пъти повече, ще си почиват в хотели, ще работят по 8, а не по 20 часа на денонощие, ще си виждат всяка седмица семействата и децата, а не един път на 4-5 месеца, както сега.

3 милиона българи избягаха в чужбина заради продажните български политици. Колко още ще търпим този геноцид върху нас? Народ ли сме или стадо овце???

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *