3332

Футбол: „Несебър” вгорчи „Монтана 1921”

                                                                                          

„Монтана” загуби с 1:3 домакинството си на „Несебър” в среща от 7 кръг на Втора професионална лига.

Мачът се игра в Чипровци и всичко по-интересно се случи през първата част. Атанас Илиев откри за домакините още в 5мин., но в 6 мин. Иван Колев възстанови равенството за 1:1. В 11 мин.  гостите стигнаха до пълен обрат с попадение на Жак Пехливанов, а 38 мин. Колев записа за втори път името си сред голмайсторите за 1:3.                                                                                                           

На стадион „Кипровец“ в град Чипровци гостите спечелиха с 3:1, въпреки че допуснаха гол още в самото начало. Атанас Илиев бе точен в 5 минута за монтанци, но още в следващата атака Иван Колев изравни. Няколко минути по-късно Жак Пехливанов донесе пълен обрат в полза на „Несебър”. Той се разписа в 11 мин., а в 38 мин. Колев матира „Монтана” с трети гол. Попадението бе общо трето за бившия играч на „Поморие” през този сезон.

Ферарио Спасов направи три смени на почивката, като пусна Владимир Айтов, Даниел Васев и Сергей Георгиев, който се завърна след дълго време, тъй като лекуваше тежка травма.
Втората част започна с червен картон на Даниел Георгиев, който няма да започни своя дебют с нищо добро.

Бившият играч на „Черно море” сбърка при второто попадение на гостите, а буквално в първата минута на второто полувреме извърши нарушение, като последен човек и бе пратен в съблекалнята. Останал с 10 човека, „Монтана” така и не успя да реагира, а в края на мача дори рискуваше да получи четвърти гол.

”Несебър” спечели десет точки в последните четири кръга, като с актив от 11 т. е на пето  място.

                                                  Максим МОМЧИЛОВ

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *