1 nesebar-kariana-41 copy2

Футбол:Несебър с равенство срещу Едрен

„Несебър” отново не успя да победи                                            

Отборите на „Несебър” и „Кариана”- Ерден  не успяха да се победят и след 90 минути игра на Градския стадион край морето си разделиха по една точка в двубой от 7-я кръг на Втора професионална лига.                                                                                                                                                       Още в 5 мин. ерденци излязоха напред в резултата след гол на Ивелин Илиев. Футболистите на Веселин Великов имаха повече от час аванс в резултата, но в крайна сметка Реджеб Халил донесе точката за несебърци.

Тя обаче надали задоволява кой знае колко и домакини, и гости, които се намират в дъното на класирането и поне към момента ще водят ожесточена борба за оцеляване в групата.
Несебърските футболисти са 12-ти с актив от 7 точки. Играчите на карианците пък са на предпоследното, 15-то място с 5 точки на сметката си.

Несебър (Несебър)Кариана (Ерден), 0:1 Ивелин Илиев 6′, 1:1 Реджеб Халил 75′.

В следващия кръг на 21 септември, петък от 17 ч. е мачът „Струмска слава 1927”- (Радомир) – „Несебър”, а след това на  30 септември, 17 ч:„Несебър” приема „Литекс” – Ловеч.

                                                                                          Максим МОМЧИЛОВ

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *