1-7267-1

Футбол:„Несебър” победи с 1:0 „Миньор”- Раднево

 

Максим МОМЧИЛОВ                                                                                                                                                        

    Миньор”- Раднево имаше превъзходство през първото полувреме, когато създаде няколко сериозни опасности пред вратата на Павел Колев, но не успя да ги  реализират.

Малко по-късно пред Личев се откри нова възможност, но той отново не успя да порази вратата на „Несебър”.Единствената по-добра възможност пред домакините през първото полувреме се откри пред Димитър Попов, който стреля опасно с глава, но Богомил Цинцарски се намеси и изби топката в корнер.

По-голямата част от второто полувреме се игра при непрогледна мъгла.”Несебър” поведе в резултата в 49 мин. когато след центриране в наказателното поле на                                            ” Миньор”, Али Алиев засече топката от воле и я вкара под напречната греда на вратата на Цинцарски.

2 минути по-късно Станимир Баев получи възможност да стреля от около точката за изпълнение на дузпа, но стреля над напречната греда.

„Несебър” записа шести успех,събра  20 т. и е на 9 място.В следващия мач на 23 ноември „Несебър” гостува в Смолян на „Родопа”

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *