1-1174 copy

Футбол:В Созопол -миролюбиво 1: 1 за Несебър

„Созопол”- „Несебър” 1:1                                                                                                                                          

Преди официалния мач в София с „Царско село” „Несебър” приключи  контролната си среща със  „Созопол” 1:1

В последната контрола двата отбора не успяха да излъчат победител на „Арена Созопол“, завършвайки 1:1, а в двубоя гл. съдия показа  3 червени картона. 10 минути преди края пък наставникът на домакините Румен Димов пък бе пратен в публиката от от рефера Стефан Павлов.

Домакините поведоха с гол на Кристиян Тафраджийски в 9 мин. Емануил Манев можеше да изравни, но топката премина до дясната греда. Стоян Мантаров пък можеше да удвои аванса за своя отбор, но от удобна позиция не успя с глава да намери очертанията на вратата.

Нуретин Пюскюлю стреля с глава, но над вратата. В 38 мин. след нарушение в центъра на терена, съперниците стигнаха ръкопашни схватки, които пък приключиха с 2 червени картона – за Иван Пенев от „Созопол” и Николай Костов от „Несебър”.

В началото на втората част Димитър Попов засече с глава центриране от фаул, но Нотев плонжира и изби в корнер. В 57 мин. Тафраджийски оспори бурно съдийско решение, за което получи жълт картон.Нападателят обаче продължи да недоволства и секунди по-късно му бе показан втори жълт и съответно червен картон.

Гостите успяха да изравнят резултата с гол от  дузпа на Валентин Йосков.Решението на съдията да посочи бялата точка пък предизвика гнева на наставника на „Созопол” Румен Димов, заради което той бе отстранен от резервната скамейка.

В контролите преди сезона „Несебър” загуби от „Черноморец”-Балчик 2:3, с „Нефтохимик” 1:3, с „Поморие” с 1:4 и с „Ботев”-Гълъбово 2:0.

В първия кръг в официален си мач на 22 юли-събота от 18:30 ч. „Несебър” гостува в София на „Царско село”.

В останалите мачове от 18,30 ч.:                                                                                                                                                  Ботев (Гълъбово)Нефтохимик 1962 (Бургас)                                                                                                                     

 Ботев (Враца)Марица 1921 (Пловдив)                                                                                                                                                   

 Оборище (Панагюрище)Монтана 1921 (Монтана)                                                                                               22 юли 2017, събота, 19:00 ч.                                                                                                                

 Созопол (Созопол)Черноморец (Балчик)                     22 юли 2017, събота, 20:00 ч. Литекс (Ловеч)Струмска слава 1927 (Радомир)              23 юли 2017, неделя, 20:00 ч.Лудогорец 1945 II (Разград)Локомотив 1929 (София)      

24 юли 2017, понеделник, 18:00 ч.Локомотив (Горна Оряховица)Поморие (Поморие)/пряко по Диема спорт/

Максим МОМЧИЛОВ

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *