1483

Футбол:В последната минута „Несебър” отново загуби точки

 

Във Враца „Несебър” спечели точка в последната минута, този път „Ботев”- Гълъбово наказа домакините в последната минута

 

 

Срещата започна с минута мълчание в памет на жертвите от жп катастрофата в село Хитрино, Шуменско. В 8 мин. Дончо Атанасов засече центриране отляво, но топтката мина до гредата на домакините в несебърската врата. Малко по-късно Цачев пък затрудни максимално вратаря на гостите, след удар с глава ,но в крайна сметка Мирослав Радев успя да избие.

Несебър откри резултата в 43 мин. след като като Карадайъ изведе Яшар сам срещу вратаря и той не сгреши за 1:0 като прати топката в горния десен ъгъл.

В началото на второто полувреме домакините направиха пропуск чрез Цачев, който от удобна позиция стреля в тялото на Радев. В 60 мин. Цачев направи още един пропуск, след като от няколко метра стреля с глава покрай вратата.

„Ботев” изчака своя момент и в 89 мин. успя да изравни. След центириране от корнер и разбъркване пред вратата на „Несебър” най-съобазителен се оказа  Халил, който с точен удар донесе изравнителния гол за отбора на Гълъбово.

Във временното класиране на Втора професионална лига „Етър” води с 35 т., втори е „Септември” с 32 т., трети е „Поморие” с 30 т., а „Несебър” е на 6 място с 25 т.

В 18 кръг на 25 февруари  „Несебър” гостува на ЦСКА-2-София.

                                                                                          Максим МОМЧИЛОВ

„Несебър”: Андонов, Молдованов, Костов, Баев /34 – Али/, Димов, Цонков, Цачев, Яшар, Карадайъ /80 – Пюскюлю/, Тенев, Стоянов.Гл.треньор: Николай Русев.

 

Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *