index

Футбол:АНГЕЛОВ СЕ ОТПУШИ В „ЦАРСКО СЕЛО”

New Imagegfgerertgre

 

 Въпреки марката на отбори като ЦСКА-София 2 и  „Созопол”, играещи футбол като „бетон-арме” по десетина души в защита, този път бе наказан „Царско дело”, както и  „Витоша”-Бистрица преди в София.

  На собствен терен на Градския стадион в Несебър играeха като „бетон арме”, както тези от  ЦСКА-София-2, така и от „Созопол” и успяваха да завършат по 0:0. Именно на „Царско село” в София обаче Стамен Ангелов се отпуши за 1:0 в 23 мин,а  Джуйнет Яшар покачи в 74 мин. за 2:0.

На мача в комплекса на Околовръстното присъстваха около 250 столичани.Сред ВИП -публиката  на трибуните бяха още: босът Гриша Ганчев от ЦСКА-София, футболните легенди Наско Сираков и Емил Костадинов, бившият национал Георги Марков, Велислав /Вили Вуцов/, Тити Папазов, които видяха на живо надиграването на отбора на „Несебър, воден от ст.треньора  Николай Русев.

Във временното класиране на „Б „група „Несебър” е на 4 място и приема „Лудогорец-2” на 25 септември-неделя.Преди това- на 21 септември, „Поморие” пристига в „Несебър” на 1/16 финалите за Купата „България” от 16 ч.

                                                                                                     Максим МОМЧИЛОВ

 

Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *