1 офк_несебър (1)

Тодор Петров аут за ОФК Несебър срещу Ловеч заради шевове на главата

 

Тодор Петров пропуска домакинството на ОФК Несебър срещу Ловеч в 3 кръг на Втора лига. Двубоят е на 3 август (събота) от 18:00 часа на стадион „Несебър“ в морския град.

Защитникът сблъска главата си с противников нападател при загубата с 0:2 в гостуването на Дунав (Русе) в предишния кръг. Това наложи да му бъдат поставени два шева, които го извадиха принудително в кратка почивка. Бранителят ще се върне в строя още в следващите няколко дни.

Добрата новина за старши треньора на ОФК Несебър е завръщането на опитния Пламен Димов, който изтърпя един мач наказание заради червения картон, получен още в първия кръг при победата срещу ЦСКА 1948 II (София) с 2:1.

„Излизаме за задължителна победа, защото трите точки ни трябват. Отборът на Ловеч никак не е за подценяване, воден е от един от най-опитните треньори в групата в лицето на Живко Желев. Противникът разполага с добър и комплектован състав, но за нас е по-важно ние как ще играем. Само от нас зависи дали ще спечелим“, коментира старши треньорът на ОФК Несебър Николай Жечев.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *