2_401171000625247

Ръководството на ФК „Устрем”- с. Тънково си поставя високи цели


      През м. март стартира отбора на футболен клуб „Устрем“ – Тънково за новия полусезон в „Б” ОФГ -изток. През февруари, преди старта на полусезона, ще бъдат проведени няколко контролни срещи. Момчетата на Милчо Янчев ще мерят сили в проверките с тимовете от”А” ОГ и юношите старша възраст на Несебър. Това е голяма възможност за тях, защото ще придобият допълнителен опит.

След края на първия полусезон във временното класиране тънковлии заемат 3 място, с актив от 19 точки. Отборите, които са позиционирани на четвърто и пето място разполагат със същия брой точки, но „Устрем“ са с втората най-добра защита сред конкурентите им и третото най-добро нападение.

2 receivedЖителите на  Тънково от години се борят за решаването на проблема за построяването на футболен стадион в селото, на който отборът да домакинства. След куп обещания обаче все още такъв не е построен. От клуба споделиха, че са проведени разговори с компетентни лица по въпроса около стадиона, които обещават от новия сезон, който започва през септември.А от „Устрем“ разчитат да домакинства на собствен терен. Това е малка искрица надежда за всички и се надяват този път обещанието да бъде спазено.

Същевременно ръководството на клуба не си почива, а работи здраво за привличане на поне две нови попълнения, които ще вдигнат нивото на тима и ще се засили конкуренцията в състава. Някои от момчетата в отбора са се присъединили след юношите старша възраст в ОФК „Несебър”.

Към момента в отбора на „Утрем“ се наблюдава страхотен млад колектив, в който има приятелство и разбирателство. А не се съмняват, че това ще е така и занапред с ръководен тандем като Димитър Георгиев и Милчо Янчев, които умеят много добре да мотивират своите момчета. Целите, които си поставят ръководителите на отбора определено са много високи и за в бъдеще.

Отборът работи от 08.12. 2017 г. начело с  ръководството на  Тънково от ФК„Устрем“ ,пред които  застава Милчо Янчев с помощник Димитър Георгиев, а в състава на Управителния съвет допълват: Яница Евангелопулос, Тодор Димов, Петър Янков и Златин Христов. От тогава отборът излиза от застоя, в който беше, и започва да жъне победа след победа на терена  и става все по-голяма заплаха за противниците  си.

                                   Максим МОМЧИЛОВ

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *