New Imageddqqrq3

Призово място за ОДМВР-Бургас

Призовото трето място в крайното комплексно класиране на Републиканското първенство по полицейска лична защита и карате за служители на МВР, проведено преди броени дни в Кранево, бе заето от отбора на ОДМВР – Бургас.

В оспорваното състезание участваха повече от 120 състезатели от Областните дирекции на МВР, като множеството контузии и здравословни проблеми на представителите от бургаския отбор не се оказаха пречка за класиране в елитната тройка.

Бургаският отбор се представи с шест състезатели с треньор Румен Коларов. В дисциплината полицейска лична защита бургазлиите Милен Джиналийски и Павел Димитров безапелационно стигнаха до полуфинала, където поради контузия на Димитров срещата бе спечелена от представители на СДВР – София. Джиналийски и Димитров се класираха на третото място, неприсъщо за двамата състезатели, завоювали до момента единствено призовото първо място.

В дисциплината Кумите в най-леката категория Венилин Русинов остана на 4-то място, в категория до 85 кг. Атанас Киров изигра силни срещи и се класира на почетното трето място. При най-тежките полицай Георги Чернев беше дебютант на подобни състезания и само липсата на опит му попречиха да завоюва повече от бронзовия медал. Дебютант в състезанията бе и полицай Павлина Колева. Въпреки положените усилия същата остана на четвърто място.

В крайното комплексно класиране ОД МВР Бургас се класира на трето място, като само отборите на СДВР София и Академия на МВР са пред бургазлии.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *