otslabvane-za-lyatoto-700x465

Отслабването за лятото започва през февруари

 

Въпросът „Как да отслабна за лятото?“, който почти всеки от нас си задава всяка година,  е подвеждащ и объркващ. За да успеем наистина да изпълним заветната цел, би трябвало да се запитаме не как, а кога. Правилният въпрос е „Кога да започна да отслабвам за лятото?“.

Веднага ви отговаряме. Най-лесно ще постигнем желаното отслабване за лятото, ако започнем през февруари или поне шест месеца предварително.

Да, точно така, ако започнем още сега, до юли месец ще успеем да свалим между 18 и 30 кг в съответствие с индивидуалните ни цели, здравословно състояние и настоящи килограми. И не само това. Ще свалим тези килограми без глад, без да стресираме организма си и без особени усилия. Всичко , което е нужно, е да спазваме правилния точно за нас индивидуален хранителен режим.

Ако в началото на всяко лято започвате да се стресирате как да свалите излишните килограми, решението е лесно – не чакайте до лятото!

Дори да желаете да свалите по-малко килограми, пак ще ви е по-лесно да го направите, стартирайки поне шест месеца преди времето за море.

Предимствата на „бавното отслабване“

Предимствата да започнете да влизате във форма за лятото, още от февруари, са многобройни, но основните са:

  • Няма да гладувате, а ще се храните балансирано и с точните за вас количества храна
  • Няма да стресирате организма си, сваляйки много килограми за кратък период, а ще можете да се придържате към правилата на здравословното отслабване и да сваляте около килограм, килограм и половина на седмица (За 6 месеца можете да свалите между 18 и 30 кг) Това ни помогна да отслабнем контролирано и да задържим желаните килограми, избягвайки йо-йо ефекта.
  • Ще се научите да се храните правилно – спазвайки подходящия за вас хранителен режим за период от шест месеца, ще успеете да усвоите правилни хранителни навици. Правилното хранене ще стане част от вашия начин на живот и постигайки желаните килограми, ще знаете как да ги задържите.
  • Ще подобрите здравословното си състояние Свалянето на килограми, в размер на 10% от настоящото ви  тегло, по здравословен начин, може значително да подобри вашето здраве и благополучие. В началото на лятото освен с перфектните за вас килограми, ще сте и в още по-добро здраве.

Трайното отслабване не се постига с масова диета

Ако желаете това да е последната година, в която си  задавате въпроса „Как да отслабна за лятото?“, забравете за масовите диети.

Те водят до краткотрайни резултати.

За да успеете да отслабнете завинаги, е нужно да промените начина си на хранене. Нужно е да започнете да се храните правилно. Как да го направите?

Започнете с режим, изготвен специално за вас. Режим, който ще е съобразен с вашето здравословно състояние, цели, хранителни предпочитания и начин на живот. Спазвайки такъв режим, вие постепенно ще започнете да се храните правилно. А правилно означава редовно, качествено и умерено.

Всеки човек е различен и няма общовалидна диета. Не се оставяйте да бъдете заблудени. Изберете режим, който е съобразен в вас самите.

 

Нужно ли е да водим една и съща битка с килограмите всяка година?

Отговорът на този въпрос зависи изцяло от вас. Защото изборът е във ваши ръце.

Можете да започвате отначало всяка година или да свалите излишните килограми веднъж завинаги.

Започнете сега!

Ако все още нямате индивидуален хранителен режим, можете да го поръчате от тук.

 

Print Friendly

Автор: ТопФорма


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *