16142491_407383169602996_9210435749605441545_n

Джет състезание в Кърджали !

 

 

За първи път Кърджали и водното огледало в центъра на града ще бъдат домакини на състезание с джетове, последен кръг от републиканския шампионат.

Топ пилоти от България, Гърция и Румъния ще мерят сили на язовир Кърджали в събота, а в неделеля са гонките от паралелния слалом на водното огледало и награждаването на състезателите.

 От Гърция е заявил участие техния шампион в класа на професионалистите с прав джет Василис Францескос, а при дамите за първи път ще се пусне с джет и офроуд шампионката Рени Христова от Стара Загора.

В събота вечерта на 9 септември за първи път ще се проведе драг състезание с джетове на водното огледало осветено от Дани Лазерно Шоу с много звук и светлина.

Професионалисти с флаит бордове ще направят уникални фигури и водно шоу за публиката.

Организатор е местния клуб „Кинекс Рейсинг” и „4х4 Адвенчър”  съвместно с община Кърджали,  като кмета Хасан Азис ще вземе участие в гонките  с най-мощния  джет 300 к.с. See Do  и през двата дни.

Ще бъде открит за записване и аматьорски клас за начинаещи, като записванията са на 9 септември сутринта на плажа на Главатарци на язовир Кърджали.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *