333 (7)

Бургаските полицаи отново с медали

Призовото първо място в Републиканския преглед по стрелкова подготовка с пистолет за служители на МВР, приключил преди дни във Варна, бе заето от мъжкия отбор на ОДМВР – Бургас с треньор и състезател Стоян Тончев и състезатели : Георги Проданов и Тодор Бойнов.

В прегледа се включиха 21 отбора мъже и 18 отбора жени, с общо 114 състезатели от различни структурни звена във вътрешното ведомство. Стрелците премериха сили в различни дисциплини, като заслужено бургазлии завоюваха първото място. След тях се наредиха : отбора на Главна дирекция „Жандармерия специални операции и борба с тероризма” и отбора на ОДМВР – Варна.

Припомняме, че бургаския отбор завоюва отново първо място на традиционния турнир „Освобождение”, посветен на Националния празник 3-ти март, провеждан в последните години в крайморския град. И в него отбора беше от същите състезатели – Стоян Тончев от сектор „Пътна полиция”, Георги Проданов от Второ Районно управление – Бургас и Тодор Бойнов от сектор „Специални Тактически Действия”.

Бургазлиите от няколко сезона насам са без никаква конкуренция, като заслужено извеждат ОДМВР – Бургас на призови места. Предстои им ново участие в турнира „Кра-кра” в Перник, където пред тях отново ще стои предизвикателството за първото място.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *