768x432жжеижеижеи

Благотворителен турнир по тенис на маса на полицейски служители в Бургас

Сумата от 1 480 лв., събрана от служители на Първо Районно управление – Бургас след провеждането на благотворителен турнир по тенис на маса, ще бъде дарена на семейството на 35 годишния Иван Тасев – служител от „Пътна полиция” ОДМВР – Пазарджик, загинал при изпълнение на служебния си дълг на автомагистрала „Тракия” в началото на месец декември.

Идеята за провеждането на двудневния благотворителен турнир възникнала спонтанно в старши полицай Иван Бакърджиев от група „Охрана на обществения ред” към Първо Районно управление – Бургас, като по този начин спортните надпревари в различни дисциплини, развивани до момента в Областната дирекция на МВР – Бургас, се разширяват с още една.

В спортната надпревара се включиха 28 полицейски служители от Първо Районно управление – Бургас, като безапелативно призовите места завоюваха Георги Хънев, Ангел Недков и Яни Янев от „Криминална полиция”. Същите получиха медали и грамоти от началника на най-натовареното градско районно управление – главен инспектор Владимир Маринов. След официалната церемония по награждаването главен инспектор Маринов сподели, че към събраните от участниците в спортното мероприятие пари се прибавя и сумата от 800 лв., отделена от индивидуалните парични награди на служителите Иван Бакърджиев и Златан Тодоров. По думите му полицаите от Първо Районно управление – Бургас, пряко засегнати от трагедията от 25 август, свързана със загубата на колегите им Атанас Градев и Йордан Илиев, единодушно са решили събраната от турнира по тенис на маса парична сума да бъде дарена на семейството на друг служител на реда, загубил живота си при нелеп пътен инцидент на автомагистрала „Тракия” и оставил осиротели жена и малко дете, а именно Иван Тасев от ОДМВР – Пазарджик..

Главен инспектор Владимир Маринов обяви, че се очаква в началото на 2023 година провеждането на втори благотворителен турнир по тенис на маса – този път по двойки, като спечелилите ще се изправят срещу отбора на служителите на бургаската жандармерия

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *