1 copy

Футбол:„Нефтохимик” отстъпи на „Несебър” с 0:1

 

Играта в началото бе монотонна, без опасности и пред двете врати. В 18 мин гостите от Несебър откриха резултата. След центриране от фланга и неразчетено изчистване в наказателното поле топката попадна в непокрития Радослав Апостолов, който отбеляза за 1:0 на празна врата.                                                                                                                                                 До почивката гостите опитаха с още няколко центрирания по фланга да затруднят Ферди Мюмюнов, но безуспешно. Симеон Русев имаше възможност да изравни, в средата на полувремето. Той беше на удобна позиция в наказателното поле, но се забави да стреля и пропусна.

През втората част домакините диктуваха случващото се на терена. Още в първата минута след пресечена топка в центъра на Стивън Славков, той подаде на Кирил Личев, който напредна по крилото и центрира към непокрития  Даниел Стоянов. Той стреля с глава, но вратарят  на гостите Мартин Димитров се намеси по блестящ начин и изби падаща под гредата топка

От своя страна несебърлии се отчетоха с две опасни центрирания от корнер, при които Диян Молдованов не можа да намери добре топката в наказателното поле. Те направиха и две опасни контраатаки, от които Емануил Манев и Валентин Йосков не съумяха да се възползват.

„Несебър” е на пето място с 40 т.В следващия кръг 21 април ,17 ч. „Несебър” приема „Черноморец”-Балчик.

 

Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *