nesebar-lokomotiv-sofiq-62 copy

„Несебър” загуби от „Локомотив 1929”-София с 1:3

 

 

„Железничарите“ записаха трети пореден успех в първенството, след като победиха с 3:1 в гостуването си на „Несебър”. Двубоят беше от 24 кръг, а головете отбелязаха Иво Иванов от дузпа, Здравко Димитров и Илия Димитров, а Николай Костов беше точен от бялата точка за домакините.

Наставникът на домакините Николай Жечев пусна Нуретин Пюскюлю на мястото на Жак Пехливанов.Треньорът на гостите Младен Додич пък излезе с две промени сред титулярите от успеха с 1:0 преди седмица над „Черноморец” –Балчик   Донеслият победата в миналия кръг Николай Цветков и Мартин Станкев останаха на пейката за сметка на Владимир Семерджиев и Владислав Иванов.

През първата част голове нямаше, въпреки натиска на гостите. Второто полувреме започна с гол от дузпа на Иво Иванов в 48 мин., след като Илия Димитров беше фаулиран. Крилото Здравко Димитров удвои в 60 мин. с първото си попадение за клуба, а след това голмайсторът Илия Димитров отбеляза дежурното си попадение. Юношата на „Левски” беше точен в 80 мин.

Таранът има вече 13 попадения през тази кампания. Той можеше да вкара поне още два-три гола, но пропиля отлични шансове. Съставът на Додич пък изигра най-добрите си 45 минути през тази пролет. Накрая домакините върнаха едно попадение от бялата точка. Капитанът Николай Костов вкара своя девети гол в първенството.

14-ият успех  дава надежда на „Локомотив” за първото място в първенството, докато деветата загуба остави „Несебър” на шесто място с 37 точки. Домакините останаха без победа в три поредни мача.

На 18 април „Несебър” пристига в Българово за мача с „Нефтохимик 1962”, а на 21 април в Несебър пристига „Черноморец”-Балчик.

Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *