4 pomorie-nesebar-63 copy

„Несебър” загуби за трети път и вече е на 11 място

 

 

След 3 загуби от „Несебър” отборът на „Поморие” вече е трети във временното класиране в IV кръг на Втора професионална лига. Момчетата на Радослав Боянов се добраха в даденото от главния съдия продължение до победата с 4:3 над “сините”, на чийто стадион домакинстват в момента.

Поморийци на два пъти се оказваха догонващи в резултата, но все пак успяваха да се върнат в срещата и в крайна сметка дори да я спечелят. Първо Иван Цачев откри резултата за „Несебър” с гол в 6 мин., но в 36 Живко Петков изравни. Малко след подновяването на играта Николай Костов се разписа от дузпа, но в 53-ата отново Петков възстанови равенството.

Десет минути преди края Михаел Орачев за първи път в този мач изведе „Поморие” напред в резултата, но радостта му трая твърде кратко, тъй като само 4 минути след това Цачев изравни с втория си гол в мача.

В последните секунди настъпи истинската драма, след като появилият се като резерва за символичните домакини Иван Стоев се разписа в продължението, за да запише тимът му трета поредна победа.

Момчетата на Радослав Боянов събраха 9 т. в актива си и поне временно се настаниха на третото място във временното класиране, само на точка зад втория „Струмска слава”. „Несебър” остава на 11 позиция със скромните 3 т.

Максим МОМЧИЛОВ

Поморие” – „Несебър”  4:3,  0:1 Цачев 6′,1:1 Петков 36′,1:2 Костов 47′,
2:2 Петков 53′, 3:2 Орачев 80′,3:3 Цачев 84′,4:3 Стоев 90′

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *